Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomysł na własny biznes w Łańcucie
13.08.2007, 09:38:03
Pomysł na własny biznes w Łańcucie
Witajcie!

Macie jakiś pomysł, coś co by "wypaliło" coś czego Wam brakuje? Ja mam jeden pomysł ale nie pochwalę się jak narazie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czekam na Wasze propozycje

Pozdrawiam

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
13.08.2007, 21:41:11

Sklep muzyczny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Z materiałami okołomuzycznymi również. Do tego nawet filmy na DVD - mnie tego brak... popatrzyłbym, pośłuchał, i od czasu do czasu cos kupił.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.08.2007, 22:00:51

Metro by się przydało...

Tak mogłoby zahaczać o okoliczne miejscowości.. np. Rzeszów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.08.2007, 22:41:38

biznes w lct ? jakis sklep specjalistyczny bardzo zadki ^^ a napewno wypali Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja mam kilka pomyslow na zrobienie toche kasy ale nie bede sie chwalic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
w sumie to 2 takie wieksze ale nie wiem czy wypali i czy sie za to zabiore

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.08.2007, 23:46:57

Jak będę miała jakiś dobry pomysł to sama rozkrecę biznes Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mi brakuje sportów ekstremalnych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
14.08.2007, 08:21:06

eheh nikt sie nie pochwali ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Kuru cho idziemy kopać metro. taaaaka kasa

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
14.08.2007, 08:59:10

Ja myślę ,ze w Łańcucie nie było jeszcze sex shopu .......ale by sie Władysław z ambony denerwował............
14.08.2007, 11:10:23

Totti napisał(a):Ja myślę ,ze w Łańcucie nie było jeszcze sex shopu .......ale by sie Władysław z ambony denerwował............
hehe no tak! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przydało by się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kupiłabym sobie kajdanki do kolekcji dla drugiego misia.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
14.08.2007, 11:44:47

SunShine, czesto by odwiedzala a ziomalka to juz wogole Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
co do sportow extremalnych to trudno bylo by zalozyc jakis biznes bo to porpostu trzeba cwiczyc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
to predzej jakis klub ale nie wiem czy by dochody byly duze na poczatku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.08.2007, 22:01:39

Qmar,
Cytat:predzej jakis klub ale nie wiem czy by dochody byly duze na poczatku
wiesz Q to wszystko kwestia tego jak się klub urządzi, jak się go rozreklamuje, jaki będzie miał klimat i jakie CENY...
...bo np jeśli (dajmy na to) piwo miałoby kosztować 6 zeta, to większość młodziaków będzie miało gdzieś takie interesy...ale jeżeli piwko będzie kosztowało 3-4 zeta to już co innego - już nie tak duża różnica i wiele osób się da namówić...

gdyby w Łańcucie był dobry klub (np coś w stylu Graffiti w Lublinie), to z pewnością byłyby SPORE zyski :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
15.08.2007, 12:09:11

levi', mi chodzilo o klub sportow extremalnych ^^ bo trudno bylo by zrobic klub do zabawy i picia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sam wiesz jak jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo to komus sie nie spodoba miejsce drogie albo jakis haracz zaraz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

17.08.2007, 14:06:32

No ćwicz Q ćwicz ..... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

zobaczymy, może kiedyś coś Ci się uda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
17.08.2007, 14:15:47

sporty ekstremalne to jest w sumie jakiś pomysł tylko że każdy w okolicy stara się oszczędzać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i "groszem nie śmierdzi" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
łańcut to nie wARSZAWA gdzie ludzie zarabiają troszkę więcej

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
17.08.2007, 15:05:28

Ja bym sobie na paralotni/motolotni polatała i byłabym skłonna za to płacić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mimo że oszczędzam i to dość ostro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo powspinałabym się na jakieś wysokie budynki, czy też skakałabym na bungee.

17.08.2007, 19:28:13

SunShine napisał(a):Ja bym sobie na paralotni/motolotni polatała i byłabym skłonna za to płacić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mimo że oszczędzam i to dość ostro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo powspinałabym się na jakieś wysokie budynki, czy też skakałabym na bungee.

I jaki masz problem przecież możesz to wszystko robić, wystarczy tylko trochę pieniędzy i fantazji. Tak z mojej strony to powiem że kolega rozgląda się za skrzydłem tandemowym więc za jakiś czas będę mógł Cię przelecieć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
. Bungee to najbliżej w Zakopanem a przed wysokimi budynkami musisz potrenować, ścianka wspinaczkowa jest w Rzeszowie więc ćwicz power Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji .

fotografia lotnicza , moje fotografie z lotu ptaka
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy