Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomysł na własny biznes w Łańcucie
27.08.2007, 14:29:59

profesoq, racja duze miasta ale orpocz turystow nie bedzie duzo klientow oczywiscie mozna grac na male kwoty jak moj brat tu czasem pojdzie za 5 euro wyciagnie 20 i ma sobote wieczor za free Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (piwo zarcie) ale nie wiem duzo kasy na to trzeba a pozwolenie na hazard tez pewnie trzeba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
16.11.2007, 14:54:45
pomysl na biznes sprzątanie
Ja otworzyłabym sklep zaopatrujący firmy sprzątające. W Łańcucie jest kilka firm wykonujących takie usugi jak sprzątanie, ale malo jest sklepów, gdzie moga się one zaopatrywać w potrzebne im środki. Takie profesjonalne firmy mają bardzo szeroki zakres usług, tu jest przykładowa lista jakie czynności wykonują http://www.prof-us.com.pl/czystosc.html, a do takiej pracy, nie kupuje się zwykych plynów czyszczących. Plusem takiego sklepu są stali klienci i to, że branża sprzątająca caly czas sie rozwija.

[ Dodano: 2007-11-23, 12:19 ]
Innym ciekawym pomysłem na biznes jest zainwestowanie w branżę budowlaną. Ostatnio ciężko znaleźć porządną firmę remontową. Następny pomysł to otworzenie sklepu z materiałami i narzędziami budowlanymi takimi jak rusztownaia, betoniarki, wiertarki. Oczywiście liczyłaby się wielkośc asortymentu. Oprócz stałych klientów - np firm zajmujących się sprzedażą rusztowania www.monter-rusztowania.pl będzie wiele drobnych firm i osób prywatnych, zainteresowanych takimi produktami.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy