Temat zamknięty  Napisz temat 
policja
Autor Wiadomość
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 776
policja

witam wszystkich
moim zdaniem konieczna jest dyskusja na temat naszej policji i na temat jej skutecznosci,ja osobiscie uwazam ze łancucka policja jakos sie zabardzo nie troszcy o o bezpieczenstwo swoich obywateli,nie widac na ulicach ani patroli zadnych ani nic ,ostatno w sylwestra jak szedłem koło posterunku a była gdzies 20 to wszystkie radiowozy pod komenda stały moim zdaniem zdecydowanie zamało jest patroli pieszych na ulicach jesli wogóle tak owe sa,piszczie co myslicie na ten temat :570: pozdrowionka :570:

09.01.2007 15:29:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
nfm: 3,667

moim zdaniem dyskusja niepotrzebna (jeszcze 2 takie same tematy ! ) patrole sa nie raz widze na miescie 2 kolesi nawet o dziwo raz u mnie po ulicy szli co sie zdarzylo pierwszy raz a bezpieczna okolica - a skoro sadzisz ze sie nie troszczy to co pobili Cie okradli a policja nic ? temat bezsensu

09.01.2007 17:01:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,035

Dyskusja odnośnie patrolów policji, jej skuteczności lub niskuteczności - toczy się tutaj.
http://www.forum.lancut.org/topics2/626.htm

Pozdrawiam.
Temat zamykam.

09.01.2007 18:18:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Temat zamknięty  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *