Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podróże samolotem...
04.05.2007, 19:41:55

OKM,
Cytat:echhh ja bym chciała lecieć kiedyś samolotem... takie moje małe marzenie....
nom ja też jeszcze nie miałem okazji lecieć samolotem :O
jedyną moją stycznością z lataniem był helikopter xD ale też było szałowo :lmao:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
04.05.2007, 19:59:00

ehhh nawet helikopterem,... nawet na lotni... ja chce latać... latać... załatwcie mi cos bo zaczne z dachu skakać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
04.05.2007, 20:03:53

OKM,
Cytat:załatwcie mi cos bo zaczne z dachu skakać
ojjjjjj :eek: siostra:!: nie rób tego :!: :!: :!: :eek:

nom a tak nawiasem mówiąc: jak byś już chciała skakać to u mnie jest całkiem wysoki dach :lmao:

mi się marzy skoczyć ze spadochronem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mam nadzieję, że kiedyś uda mi się to spełnić XP

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
04.05.2007, 20:56:11

mmm levi' dobra mysl Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji co prawda to nie smaolod [ co do topica ] ale emocje gwarantowane :hihi:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
04.05.2007, 22:05:22

spadachron i bungee Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji skoczylbym sobie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

04.05.2007, 22:54:00

A ja sobie juz troche polatałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i mam szwagra pilota to mam wtylki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zdecydowanie wole paralotnie, napewno wrażenia są wieksze... Chociaz szybowiec, jak kieruje np. mój szwagier tez robi wrażenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A samolot czy helikopter to hm... W helikopterze strasznie głośno. Choroby lokomocyjne ukazują się szybciej niż w komunikacji naziemnej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
05.05.2007, 13:38:08

SunShine, to ty już weteranka lotnictwa jesteś ^_^
05.05.2007, 19:11:29

jaaaaaaaaaaaaaaaa... SunShine, załatw mi lot za free Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jak to było w jakimś skeczu Dańca...:
Cytat:Twoja Kasia chce jeszcze... jeszcze... jeszcze latać samoloooooooootem!!

05.05.2007, 20:09:50

okimaxim, teraz za późno, szwagier się przerzucił na samoloty pasażerskie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie jest w areoklubie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale chciałaś iść na polibude a tam kiedys się jaździło w bieszczady na paralotnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Siostra latała, może jeszcze to jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
05.05.2007, 22:03:01

moja mama se strasznie boi latać. Ale ja bym chociaż raz chciała... pewnie że bym sie bała i to strasznie... ale poleciała bym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w końcu nie mam AŻ takiego pecha żebym sie od razu zabiła... PRAWDA? :lol-sweat:

05.05.2007, 22:07:38

prawda , z reszta OKM samoloty i latanie jest najbezpioecznoijesdza forma transportu lecz gdy dojdzie do wypasdku niestety ginie najwiecej ludzi

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
05.05.2007, 23:23:52

nie ma sie czego bac fajnie sie lata za pierszym razem ta ciekaowsc patrzysz przez okno otd ^^ a za drugim i dalej spisz <lol2>

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy