Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Po ukończeniu ilu lat spożywanie alkoholu
25.09.2007, 20:27:45

Falkhor, racja bo i tak jak ktos bedzie chciał to sobie skombinuje % nie ma co wydziwiać

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25.09.2007, 20:34:20

Bake, No pewnie. CO innego sprzedaż alkoholu ludizom w barach... Obsługa powinna być bardzo czujna. W sumie to ja bym był nawet za tym, aby w lokalach nie sprzedawać alk poniżej np. 20r zycia. W Rzeszowie niektóre kluby - nie pamietam dokłądnie które, ale na pewno Chilli - wogóle na otwarciu wpuszczało osoby... powyżej 25 (!!!) roku życia.

Ale jak się zabroni w lokalach, to będą pić w parku. Ale w lokalu będą mniej uciążliwi dla innych klientów... Dlatego 18 lat jest ok. Reszta leży w geście obsługi / służb porządkowych.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
27.09.2007, 16:11:39

Falkhor napisał(a):W Rzeszowie niektóre kluby - nie pamietam dokłądnie które, ale na pewno Chilli - wogóle na otwarciu wpuszczało osoby... powyżej 25 (!!!) roku życia.

To dobrze. Widać, że kierownik lokalu myślał i wiedział co robi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przynajmniej nikt nie narobił mu siary Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Falkhor napisał(a):Dlatego 18 lat jest ok. Reszta leży w geście obsługi / służb porządkowych.

W sumie ciężko jest zwalać wszytsko na ludzi dorosłych. Bo widomo, że dorosłych juniorów jest ciężko upilnować. Njgosza jest ta 18 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dopoki sie człowiek nie przepije to nie będzie miał dośc i będzie pił gdzie się da i co się da :lol-sweat: Później to juz człowiek nabiera rozumu i jakoś to inaczej wygląda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.09.2007, 06:51:58

rudzia, No tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji człowiek nabierze doświadczenia i dopiero wtedy zaczyna się zeszmacenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo nie tylko pije co się da i gdzie się da, ale jeszcze za co się da i z kim się da Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie mniej - niektóre kluby co jakis czas powinny wprowadzać takie wieczory, że wchodzą starsi klienci - moze nawet po 40tce? Bo wiem, że są ludzie, którzy by poszli, ale nie chcą siedzieć w jednym lokalu z bandą wyrostkowatych przygłupów.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.09.2007, 12:33:59

Falkhor napisał(a):Bo wiem, że są ludzie, którzy by poszli, ale nie chcą siedzieć w jednym lokalu z bandą wyrostkowatych przygłupów.

Stwierdzam, że akich ludzi jest nawet spora ilość. Teraz nie ma żadnej przyjemności z siedzenia z bandą małolatów, które kombinują jak by się tu szybko upić i zrobić siarę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji trudno...życie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor napisał(a):No tak człowiek nabierze doświadczenia i dopiero wtedy zaczyna się zeszmacenie Bo nie tylko pije co się da i gdzie się da, ale jeszcze za co się da i z kim się da

Przerażasz mnie. Ja jeszcze nie doszłam do takiego stanu i mam nadzieje, że nigdy nie dojdę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale ju Ty to coś innego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ty już weteranem jesteśPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy