Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
PLAY - Nowy operator wkroczył na rynek.
AutorWiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

Padlinka napisał(a):
ale co ptrawda to prawda nasze sieci telefoni komórkowej sa jednymi z najdozszych na swiecie

tak i najgorsze oferty ma i uslugi przykladowo w irlandi operator O2 (tak jak tlen chemicznie zapisany Animatedwink ) ma bardzo fajna usluge w telefonach na karte tzn: kupujesz karte 10e dostajesz kredyty (czyli kase na dzwonienie) i np wydzwoni sobie ktos 5 e i to 5e ktore zostało moze miec nawet przez rok i za rok sobie zadzwoni Smile a w polsce masz karte 25 zeta na miesiac i jak nei wykorzystasz to Twoja strata ;/ niedosc ze zdzerstwo to jeszcze w jaki sposob ?! :nerd: :nerd: :nerd: :O :O :O

27.03.2007 22:40:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Prot

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1

PLAY denerwujące reklamy i nie powalił na kolana nikogo.... już dawno czytałem że ceny rozmów i tak mają się obniżyć od maja(za tym jest era i heyah, reszta za pózniejszym terminem) więc na pewno nie będzie to za sprawą Play-a...
Heyah jak na razie ma najlepszą ofertę, nie muszę myśleć jaka godz. czy jaki dzień zawsze taka sama cena, smsy za "darmo" w sieci, GG za 1 zł/tyg. i co chwila jakiś promocje... wg mnie to jest najlepsza sieć na karte!!

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
28.03.2007 00:26:22
Dubi

*

Reputacja: 0

Prot napisał(a):
PLAY denerwujące reklamy i nie powalił na kolana nikogo.... już dawno czytałem że ceny rozmów i tak mają się obniżyć od maja(za tym jest era i heyah, reszta za pózniejszym terminem) więc na pewno nie będzie to za sprawą Play-a...
Heyah jak na razie ma najlepszą ofertę, nie muszę myśleć jaka godz. czy jaki dzień zawsze taka sama cena, smsy za "darmo" w sieci, GG za 1 zł/tyg. i co chwila jakiś promocje... wg mnie to jest najlepsza sieć na karte!!

rzeczywiscie oferta jest dosc konkurencyjna, z drugiej strony gdybym przeszedł do Heyah musiałbym namówic niemal ze wszystkich znajomych - rodzinę na zmiane operatora Tongue

28.03.2007 10:39:56
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy

A jeszze jak się ma sprawa telefonów... bo jak nowy numer i starter, to pasuje pomyśleć o nowym telefonie... moja trumienka SE t230 ma już troche na karku, ale ostatnio mam nową druga za... 35zeta Tongue Wiec póki co - jestem wrednym klientem, nie zmieniam ciągle telefonów, hehe Tongue

28.03.2007 13:58:30
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Padlinka

*

Reputacja: 1

jak dla mnie Plus ma najlepsze [jak dla mnie ]oferty . Korzystam juz 3 lata i mysle ze bede nadal

niestety telefonie komórkowe zamist spuscic z cen i zdiobyc wiecej klijentów to zdzieraja kase na kazdym kroku :O

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
28.03.2007 17:13:49
typ
: )
*

heh ja mam 2 lata w Plusie i też nie narzekam.
Co do Play to denerwują mnie ich wszędobylskie reklamy w internecie, ale pod względem tego jeszcze nie dogonili Heji O_o

Związek Socjalistycznych Republik Europejskich

Socyjalizm każdemu równo nosa utrze: Bogatych zdusi jutro – a biednych: pojutrze... Aleksander Fredro
29.03.2007 11:53:25
Cerberion

*

mnie tam play nie przekonal

mam plusa i jest mi z nim bardoz dobrze - tanie gadanie do swoich (mam zapchane 6 swojakow Tongue) i ciagle jakies male dodatki, tu 5 zlotych, tam 5 zeta - to jest to - i jak ceny gdzies spadna to na pewno najpierw wlasnie w PLUSIE!!!! :lol-sweat:

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
01.04.2007 08:10:23
blokk

*

Wg. mnie PLAY'a powinien wybrać ktoś, kto liczy na telefonik multimedialny. :sweet:

04.04.2007 22:04:48
Demonesssa

*

za reklamy to chetnie bym playa powiesila za najdrza na jakims suchym drzewie - przez te reklamy stacje stracily moja ogladalnosc bo jak widzialam tylko ten snieg i szum - to pstryk albo off tv albo jakis kanal z kreskowkami.

polecam plusa chcoaiz play powienien spowodowac walke operatorow i moze na tym skorzystamy

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
05.04.2007 11:42:24
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy

Demonesssa,

Cytat:
polecam plusa chcoaiz play powienien spowodowac walke operatorow i moze na tym skorzystamy

Każdy chyba cicho na to liczy Smile W końcy mamy różnice ok. 20 groszy na minucie to nie w kij dmuchał!

05.04.2007 12:29:43
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Demonesssa

*

Falkhor, ja licze na to bardzo glosno bo chce zeby jeszcze inni spoza plusa mogli miec fajne rozmowy. sama nie mam komorki ale to i tak neiwazne bo w koncu ludzie powinni ze soba gadac TANIO.

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
05.04.2007 12:32:50
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

program do pozycjonowania praca w anglii Kodeks Pracy katalog Perfumy Dla Kobiet