Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIWO
26.10.2006, 20:58:26

Nie widzę, hik, przeciwskazań. Hik. Meeeelduję posłusznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji HIK! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To nie takie trudne, na prawdę. Poza tym na większości gotowych przypraw do grzańców jest opisana metoda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Polecam zas butelkę 'grzańca Staropolskiego' tam na etykiecie baaaaaaardzo fajnym językiem jest opisane, jak grzańca zrobić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.10.2006, 00:11:42

Ja też chce grzańca :| ale jak to sie sypie do ciepłego piwa czy jak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w jakich proporcjach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji eeh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.10.2006, 10:07:58

chodź sie przejedźmy kiedyś do niego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji niech nam grzańce porobi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.10.2006, 14:58:25

Jeśli chodzi o piwko to tylko Tyskie Gronie /oczywiscie najlepiej smakuje pite w znakomitym groniePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /. Co cenie w piwie hmmm smak /nie moze być za łagodny ani za słodki/ piwo powinno miec gorzki smak ale bez pzresady, ważny jest też zcas ważenia, w obecnych zcasach coraz bardziej ceni sie produkty nagradzane jakimiś medalami oraz z renomowanym znanych już z długoletniej tradycjii browarówPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No ale jeśli nie ma Tyskiego pod ręką to jeszcze są inne piwka które też są dobrePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Żywiec, Carlsberg/nie wiem czy poprawnie napisałemPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji od razu sry za błędyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji / no i jak juz naparwde nie ma innych piw to Tatra Mocna /albo jak mój tata zapomni mi kupić Tyskie a sam sobie Tatre pije to wtedy krótka gadka i Taterka moja a ojczulek bez piwka zostajePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /. hehePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jednym słowem to skurwysyn ze mnie:/
29.10.2006, 15:06:01

co do grona przy którym najmilej sie pije browca to naaaaajlepsza jest ekipa z naszego forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ah zyć nie umierać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ja wczoraj piłam warke strong, lecha i karpackie mocne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no nie wiem wareczka chyba jest najlepsza

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
29.10.2006, 16:44:45

hmm stiwerdzam ze, aby wypic piwo musze meic zajedwabistego smaka na nie bo ostatnio kupilsmy sobie z kumplami po jednym i wypilem polowe bo.... nei mialem smaka :/ wole inne trunki z ktorych picia slynie Polska i Rosja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji piwo tak o ze znajomymi raz na jakis czas

01.11.2006, 14:32:50

Qmar napisał(a):by wypic piwo musze meic zajedwabistego smaka

Ja niestety ostatnio też tak mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nawet ostatnio stwierdziałam, że mi piwo niesmakuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moze dlatego ze u Sołysa znowu nie mieli warki strong Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

02.11.2006, 11:19:23

Mnie tam piwko zawsze smakuje - warunek - chłodne. Lepszy smak ma wypite w towarzystwie, chociaz przyznam, ze oglądając dobry film tez doceniam chmielową nutę.

Ale na szczęście potrafię bez niego żyć i dobrze się bawić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.11.2006, 21:59:27

grzane piwko jest pyyyszne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wlasnie kosztujemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wedlug tajnej receptury macieja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.11.2006, 00:01:08

terelka, Nonono Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Widzę, że grzaniec na dobre zagościł w menu RzeszTeamu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I dobrze. Wszystko jest dla ludzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jak się pogoda popsuje, to przygotowania do zimy zacznę od grzańca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A co! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pozdro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.12.2006, 18:13:08

Falkhor napisał(a):terelka, Nonono Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Widzę, że grzaniec na dobre zagościł w menu RzeszTeamu

Chyba tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
maciej robi takiego pysznego grzanca, że nie sposob sobie odmowic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pyyszny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

25.03.2007, 16:15:01

Jeszcze nie widziałam lokalu, gdzie serwowaliby piwa, które lubię [Red's, Karmi]. :wht:
Czy jest jakiś przepis na to, że piwa w barach muszą mieć więcej niż 10% ???

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
25.03.2007, 16:45:41

hmm uwielbiam piwko XP
moje typy to tyskie gronie/książęce, Leżajsk, wybitnie nie lubię słodkich piw, ten trunek musi mieć w smaku ta goryczkę
Gothka =) napisał(a):Czy jest jakiś przepis na to, że piwa w barach muszą mieć więcej niż 10% ???

O_o bardzo rzadko widuje w barze piwo powyżej 10%, zresztą nie lubię tych mocnych bo są słodkie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wyjątkiem jest grzaniec na porterze, czarny kolor mmmm :O

Związek Socjalistycznych Republik Europejskich

Socyjalizm każdemu równo nosa utrze: Bogatych zdusi jutro – a biednych: pojutrze... Aleksander Fredro
25.03.2007, 17:41:37

Gothka =), ja w sołtysie kiedys piłam Red'sa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A ja lubie czerwoną Wareczke, Żywca i Carlsberga...

25.03.2007, 18:54:59

typ napisał(a):wyjątkiem jest grzaniec na porterze, czarny kolor mmmm

na porterze tzn ?

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy