Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIWO
03.09.2007, 10:12:52

a ja wczoraj zaqpiłem sobie piwko AMSTERDAM - dałem za to coś 4 zł :O i okazało się, że jest...słodkie :eek: :eek: :eek: koniec świata :!: :eek:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.09.2007, 22:52:19

Ja mam ostatnio głód piwoszowy i nie wiem co z tym zrobić, chyba zamkne się w sobie i tak będzie lepiej - marzy mi się piwko z sokiem malinowym mmmm :sweet: :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
17.09.2007, 12:39:53

Okocim Mocne ostatnio...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
17.09.2007, 19:12:16

żywiec - lane "siuski" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ z pozdrowieniami dla Tomeken'a :hihi: ]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
21.09.2007, 21:52:04

Perełka zawsze i wszędzie chyba ze niema.... :hihi: :hihi: :hihi:

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.09.2007, 23:04:37

Warka, zawsze i wszędzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

21.09.2007, 23:26:01

Cokowiek, nie zawsze i nie wszędzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.09.2007, 09:49:47

o dziwo zywiec :eek:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.09.2007, 23:34:57

U mnie z kolei - o dziwo - abstynencja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.10.2007, 22:27:47

U mnie po okresie abstynencji, żywiec poszedł w ruch Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

25.10.2007, 23:07:15

Każde, każda ilość i wszędzie. :sweet:
2 wyjątki :wow:
1. jak prowadze :eek:
2. piwo z lidla w stalowej puszce XP

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
26.10.2007, 08:58:37

mnemonick, STALOWEJ puszcze a nie alumioniowej?? Gdzie takie cuda? Serio, w LIDLU?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.10.2007, 14:40:34

Falkhor napisał(a):STALOWEJ puszcze a nie alumioniowej?? Gdzie takie cuda? Serio, w LIDLU??
Oczywiście w lidlu biedrące itp. kup sobie ze 4 takie po 1.22zl i wypij na raz tzn naprzykład za jeden wieczór i już nigdy nie bedziesz chciał sie chycić tańszego jak za 2 zł albo z magnesem bedziesz chodził na zakupy ;D
Nawet na złom takiej puszki nie sprzeda bo już sprawdzają XP

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
26.10.2007, 14:44:38

w biedronce jest tatra pils za 1,6(6) !

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
29.10.2007, 09:58:03

Bake, W ASI Harnaś po 1,59 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

mnemonick, O mamo... no to ja jednak dobrze, że pozostałem wierny albo aluminium, albo litrowym plastikom Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy