Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIWO
01.06.2007, 19:42:06

A ja popijam właśnie tatre mocna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wprawka przed meczykim i nawet całkiem dobra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji prosto z lodówki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mniam!

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
04.06.2007, 15:16:43

ja dziś się wybieram do przeworska i zamierzam (przy okazji) zaqpić PARE piw marki Harnaś na imprezkę, bo doszły mnie słuchy (tak mi kolega mówił), że w tamtejszej Biedronce, albo Asi - już sami nei wiem, owe piweczko kosztuje zaledwie 1,20 zł...
...wiem, że to żaden rarytas, ale na lokalną imprezkę w sam raz...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
06.06.2007, 16:19:20

A ja wczoraj piłam sobie piwko 10% Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji fajnie było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.06.2007, 21:36:59

terelka, Impreator? A może Plastik Czarne Mocne Browar Jabłonowo? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
06.06.2007, 22:00:13

hehe no co Ty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Niewiem jakie to było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nieprzypatrzyłam sie nazwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.06.2007, 22:52:26

hmm Dog in the fog pyszota Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
09.06.2007, 18:42:27

Dog'a nigdy nie piłam, ale słyszałam, że troche w nim mniej goryczy niż w zwykłym piwku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

09.06.2007, 20:27:30

terelka, Aromatyzowany. Głądki jak pies we mgle, cokolwiek by to mogło znaczyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Piłem kiedyś i jakos mnie nie uwiodło.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.07.2007, 16:29:15

Falkhor napisał(a):Piłem kiedyś i jakos mnie nie uwiodło.

No trudno by było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Może mi ktoś powiedzieć, czy to piwko w końcu podrożało czy nie, bo ja w końcu nie wiem, a teraz wlaśnie zaczyna nam się prawdziwe lato i wielki czas na piscie wszelakich trunków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
21.07.2007, 18:28:45

podziwiam levi', ja harnasia nie moge Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wole tatre mocna, żywca, stronga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

foga i inne takie piwa tez nie moge - serio niedobrze mi sie robi jak je pije :/

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
21.07.2007, 18:36:02

A na takie upały - Redds - pyszna lemoniadka dla ochłody XP :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.07.2007, 10:41:52

Bake napisał(a):wole tatre mocna

To jest dopiero niedobre piwsko :/ najlepsza jest wareczka czerwona albo strong Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to jest miód la moich ust Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ziomalka napisał(a):A na takie upały - Redds - pyszna lemoniadka dla ochłody

:hihi: na takie upały każda lemoniadka się przyda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
chyba bym nawet tatre wypiła jak bym była bardzo spragniona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.07.2007, 12:22:38

rudzia,
Cytat:najlepsza jest wareczka czerwona albo strong

Dokładnie!! w szczególnych wypadkach jeszcze żywiec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.07.2007, 12:48:50

Bake,
Cytat:foga i inne takie piwa tez nie moge - serio niedobrze mi sie robi jak je pije
heh mam ten sam odruch =D niby to słodkie, niby gorzkie - takie niewiadomo co :hihi:
terelka,
Cytat:w szczególnych wypadkach jeszcze żywiec
oj tu się nie zgodzę :!: niestety żywiec ostatnio jest strasznie niedobry :O dawniej bardzo go lubiłem a teraz jakoś 'nie mogę sobie z nim poradzić' :lmao:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
23.07.2007, 13:45:45

żywiec jest dobry... chyba najlepsze piwo jakie piłem ... ale gdy chce sie poczuć magiczną moc % to drogo wyjdzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy