Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIWO
06.05.2007, 20:26:55

heheh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Musze pochwalić Browar Van Pur z... karpackie MOCNE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ostatnio na wyjeździe sprawdziło się w każdym DNIU Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06.05.2007, 22:19:16

Falkhor napisał(a):Musze pochwalić Browar Van Pur z... karpackie MOCNE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ostatnio na wyjeździe sprawdziło się w każdym DNIU Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Yeahhh :letssin: Ze sprawdzilo sie to mało powiedziane, niezle uderzało co po niektorym do głowy :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
30.05.2007, 09:22:02

heh karpackie zawsze dobrze sie'przyswaja :hihi:
ja wczoraj zaqpiłem sobie heinekena - nie dość, że wydałem na niego parę ładnych groszy, to jeszcze mi nie smakował :eek:
ahhh nie ma to jak warka - w tej kwestii nie ma co kombinować :!: :lmao:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
30.05.2007, 21:36:13

"Piwo to jest życia smak życia smak .. " -F.Kiepski. Hmm ja to moze i smakoszem nie jestem , piwo to piwo bardzo sie od siebie nie różni ale szczególnym sentymentem daże warke czerwoną , heinekeny .. próbował ktoś z was guinessa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ? takiego prawdziwego. Dobry.. a jaki gorzkiii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
(P.S mamo nie czytaj tego , ja żartowałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.05.2007, 22:33:56

PEPEr, Buehehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No ciekawe, czy czyta to Twoja mama Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Guiness - owszem, gorzki jest, dlatego najlepiej pić dobrze schłodzony. nie da się zapomnieć tego smaku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Od swojego pierwszego razu z tym piwem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zainteresowałm się ogólnie piwem ciemnym - stąd cenię... Okocim palony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.05.2007, 23:42:12

Falkhor napisał(a):Okocim palony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mmmmmm pychotka :letssin: :letssin: :letssin:
Ja kocham piwka w połączeniu z meczami Ligi Światowej albo też Ligi Mistrzów, to jest to Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
do tego nieco chipsów i imprezzzka jest że hoho Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
31.05.2007, 13:47:22

hmmm moja naukofańsza wareczka strong to jest to co kocham najbardziej a zwłaszcza w ualne dni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a tak ogolnie to pifko lubie ale ze znajomymi samej to tak nie bardzo jak spiewanie do kotleta :hihi: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
31.05.2007, 18:16:21

mi zdarzyło się raz samej wypić piwo ale wstydzę sie tego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji też wolę w towarzystwie, a najlepsza jest dla mnie warka czerwona, podobno ostatnio najczęściej kupowane piwo.

"Możesz obejrzeć kawałek podłogi na ścianie... Don't drive so fast"
31.05.2007, 18:29:40

młoda, Hmmm... nie powiem - ostatnio na ognisku zażyłem trochę warki i przyznaję, nie jest to złe piwo. chociaż wolę Stronga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Z tych, co jak dla mnie jeszcze się trzymają - to Harnaś, hehe. I Carlsberg Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Reszta trochę się popsuła - Tatra, Żywiec... Aha - I jeszcze dołączam do moich faworytów TYSKIE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.05.2007, 19:52:08

Falk,
Cytat:ostatnio na ognisku zażyłem trochę warki i przyznaję, nie jest to złe piwo
cooo :?: co proszeeeee :?: Falk chyba się przejęzyczyłeś :!: to NAJLEPSZE PIWO :!: :!: :!:
Cytat:Carlsberg
ooo nie...tego to jakoś mój organizm nie przyswaja :O
Cytat:I jeszcze dołączam do moich faworytów TYSKIE
taaaak :!: tyskie od zawsze było dobre :!: zawse ten sam, niezawodny smak...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
31.05.2007, 21:35:10

ja za tyskim nie przepadam bo jest za gorzkie, natomiast strong za słodkie, ale ma 7.1 % wiec czasem je kupuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ogólnie warka jest the best jak narazie

"Możesz obejrzeć kawałek podłogi na ścianie... Don't drive so fast"
01.06.2007, 00:24:25

młoda napisał(a):ja za tyskim nie przepadam bo jest za gorzkie
no coś Ty tyskie nie jest za gorzkie ani za słodkie jest w sam raz,moim zdaniem najlepsze smakowo piwo to własnie tyskie,a tak to ja jeszcze preferuje tatre mocna i lechatatre ze wzgledu że ma wysoki procent,
01.06.2007, 03:17:13

młoda napisał(a):ja za tyskim nie przepadam bo jest za gorzkie, natomiast strong za słodkie
do tyskiego sie mylisz ale do strong-a masz racje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji polecam LECH-a ostatnio pije i odpowiada mi pod każdym względem i nie ma po nim kaca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji oczywiście nie mieszać z innymi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
01.06.2007, 14:34:54

a ja dziś sobie kupilam Leżajsk - mniam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dawno nie piłam piwka, wiec dzis wieczorkiem bede sie nim dłuuuuuuuugo delektowac. Uwielbiam piwko po długiej przerwie, uwielbiam ten niesamowity chmielowy smak przepływający przez mój układ pokarmowy, jeszcze z buteleczki a nie z puszeczki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji SUPER

MNIAM:
-Leżajsk
-Żubr
-Lech
-Warka Czerwona
(klasyka króluje)

FEE:
-Reds
-Freeq
-Gingers
(nienawidze owocowych i korzennych piw)
01.06.2007, 14:36:55

ja piwko bede miec jutro nawet jak pogoda nie dopisze bo bede miala grilla w garazu czesciowo hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Piwko jest po prostu OKEJ a to dlatego, ze mozna sie nim wlasnie dluuuuugo i rozkosznie delektowac. i fajnie wchodzi do glowy - tak delikatnie, powoli ale ze skutkiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy