Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIWO
22.04.2007, 10:09:08

terelka, Na wykład do Doktora Pułkownika Stycha Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
22.04.2007, 14:00:22

Heh, Falkhor, nie ma to jak isc na zajecia po piwku. :] Wyglada mi na to, ze typki rozcienczali je koncentratem cytrynowym ktory zapewne w knajpie mieli gratis. Obilo mi sie cos o uszy o podobnych numerach. Na szczescie w lancuckich lokalach jak do tej pory lane piwko smakowalo mi wybornie i niech tak pozostanie, poniewaz zal byloby rozstawac sie z takimi specjalami. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Znajdź wszystkie posty użytkownika
24.04.2007, 00:13:27

Eisenhower napisał(a):w lancuckich lokalach jak do tej pory lane piwko smakowalo mi wybornie
a mi wręcz przeciwnie, nie lubie lanego piwa bo wydaje mi się ono jakieś rozcieńczone choć mam nadzieje że tak nie robią... Najlepsze jest butelkowe :sweet:

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
25.04.2007, 22:58:28

Ja dzisiaj piłam czeskie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji piwko - bardzo dobre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

26.04.2007, 09:03:39

Jak już mi sie zdarzy pyknąć (ostatnio rzadko) piwko to wybieram zamiennie Tyski, Warka lub Lech czasami Tatra Pils. Dziś będzie chyba upał trzeba chyba poratować sie jakimś złocistym tak pod wieczór Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
29.04.2007, 20:38:27

Książęce - bardzo dobre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Własnie konsumuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.04.2007, 21:04:05

mi smakowal wczoraj zywiec :] hehe

30.04.2007, 00:28:59

Warka czerwona i Warka Strong Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I harnaś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i TYSKIE!
/ale ten dzięń był dzisiaj długi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
/
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
30.04.2007, 00:29:01

A mi zdecydowanie WARKA jasne pelne, smakowalo wyjatkowo wspaniale, powiedzialabym nawet, ze lepiej niz zawsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.04.2007, 09:06:11

ziomalka napisał(a):A mi zdecydowanie WARKA jasne pelne, smakowalo wyjatkowo wspaniale, powiedzialabym nawet, ze lepiej niz zawsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

W doborowym towarzystwie piwo zawsze smakuje lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

01.05.2007, 08:25:56

terelka napisał(a):W doborowym towarzystwie piwo zawsze smakuje lepiej

Oj na pewno- piwo wypite w miłym gronie to jak ambrozja chmielowa :lol-above:
01.05.2007, 23:32:31

Piwko z sokiem czy bez? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja zawsze uważałam, że piwo z sokiem to nie piwo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale ostatnio posmakowałam z sokiem malinowym i musze przyznać, że bardzo dobre było :]

02.05.2007, 13:00:31

hmmm... mieszkałam kiedyś z Czechami, więc piwo i tematy "okołopiwne" nie były nam obce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kiedyś w ferworze dyskusji zrobili nawet specjalną listę "piwnych profanacji", z którymi zetknęli się w Polsce i na pierwszym miejscu było właśnie piwo z sokiem + piwo "smakowe" - jak dla nich nie do pojęcia i nie do przyjęcia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.05.2007, 14:47:26

mmm a ja ostatbio piłam FREEQ'a i powiem ze jest 100* lepszy niz REDS lub GINGERS . Lajtowe piwko pite dla smaku - pyszota Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
02.05.2007, 16:06:07

Padlinka,
Cytat:mmm a ja ostatbio piłam FREEQ'a i powiem ze jest 100* lepszy niz REDS lub GINGERS . Lajtowe piwko pite dla smaku - pyszota
Jezu misq :eek: co ty pijesz :?: :!: :eek: :eek: :eek: matko jedyna :!: :!: :!: :!: :wow:

a ja wczoraj, z powodu braq funduszy XP szarpnołem się na piwo PERŁA =D heh 1.50 zł :O i nawet się wypić dało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy