Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIWO
15.04.2007, 19:43:03

Ja dziś w ramach podbramkowej koneiczności ratowałem się czerwonym 'Podkarpackim' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Byłą tak piekna pogoda, że dało radę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
17.04.2007, 00:35:46

Od niedawna piję Lech-a i chyba nawet lepsze od czerwonej Warki, bo Wareczka coś siś popsuła ostatnio Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak samo jak Tatra Mocna a szkoda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
Znajdź wszystkie posty użytkownika
17.04.2007, 16:52:08

Prot
Cytat:tak samo jak Tatra Mocna a szkoda
ojj mi jakoś nigdy lekko nie wchodziła tatra mocna...najwyżej pils xD

a ostatnio zasmakowałem się w pilznerze :lmao: co prawda tanie nie jest...ale od czasu do czasu można wytrąbić :sweet:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
17.04.2007, 17:03:46

Ja jestem konsekwentny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Harnaś, warka Strong i ewentualnie Tyskie książęce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A tak wogóle to co w łąpki wpadnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.04.2007, 18:46:20

A ja w tym temacie zapytam może tak - kiedy forumowy team zawita zasmakować krakowskiego piwa ?? Długo weekend jest bardzo optymalnym czasem na takowe przedsięwzięcie :letssin:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
18.04.2007, 14:09:12

Zawita napewno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Niewiem czy już na długi weekend ale w któryś weekend pojawi się w Krakowie - przynajmniej ja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zasmakować krakowskiego piwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chociaz tak samo smakuje, jak nasze rzeszowskie, tylko troche droższe jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

18.04.2007, 21:05:10

terelka napisał(a):Niewiem czy już na długi weekend ale w któryś weekend pojawi się w Krakowie - przynajmniej ja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Trzymam za słowo Terelka i już zaprawde doczekać się nie mogę, mam nadzieję, że przyjedzie caaaała rzeszowska ale i łancucka ekipa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Tzn Dream Team Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
20.04.2007, 02:30:11

ziomalka napisał(a):zasmakować krakowskiego piwa
Prot napisał(a):
ziomalka napisał(a):zasmakować krakowskiego piwa
a czym sie różni krakowska warka, lech, tyskie itp od Łańcuckiego? oprócz ceny i miejsca picia? Może mi to wyjaśnisz... bo nie wiem czym się tak podniecasz...

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
20.04.2007, 08:31:31

Chodzi o KONTEKST Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Inaczej smakuje piwo wypite pod domkiem na trawniczku, inaczej na mongolskich równinach i jeszcze inaczej na kraciastych polach szkocji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wtedy moze byc jedna i ta sama puszka, ale kontekst... zmienia wszystko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.04.2007, 22:05:09

Tak doklanie, kontekst zmienia wszystko. Dlatego mnie najbardziej smakuja piwa lane, ze szklanki, kufla, w jakims pubie badz lokalu, ze znajomymi. Ma to swoj niesamowity klimat i urok. Do tego jakies jedzenie typu pizza badz zapiekanka i jest slodko. :sweet: Gatunki piwa jakie sobie cenie, to przede wszystkim Zywiec. Smakuje mi oczywiscie najlepiej, jak juz wczesniej wspomnialem, ze szklany w lokalu. Oprocz tego Tatra Pils oraz Lech. Nie pogardze rowniez dunska technologia - Carlsbergiem. Wspomniec nieco musze jeszcze o takim piwie, jak wegierskie Borsodi. Moze mial ktos okazje zasmakowac. Nie wiem, czy obecnie mozna je gdzies dostac w Polsce. Ja dostalem troche tego od wujka, ktory przywiozl z Hajduszoboszlo. Taka ciekawostka, piwo bylo w plastikowych butelkach. Pierwszy raz pilem piwo z plastikowej butelki, do tej pory uwazalem, ze picie z takiego opakowania to grzech. Jednak dobrze schlodzone wchodzilo rewelacyjnie. Smakuje wysmienicie, jest troche slabsze od naszych, przez co mozna wlewac je hektolitrami. XP

20.04.2007, 23:21:33

Eisenhower, Co do piwa - to lane fajnei wygląda, ale raz się na nim przejechałem i mam trochę uraz. butelka najpewniejsza.

Cytat:Oprocz tego Tatra Pils oraz Lech. Nie pogardze rowniez dunska technologia - Carlsbergiem.
mamy wiele wspólnego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A Sarmackei plastikowe z biedronki... tez jest OK Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.04.2007, 23:43:23

Moglbys Falkhor zdradzic na czym polegala ta przygoda z lanym piwkiem? Jestem ciekaw, bo moze przestane takowe pic, jezeli bylo to cos zanadto nieprzyjemnego. =D

21.04.2007, 06:24:01

Eisenhower, No moge, mogę. A mianowicie... po cieżkiej studenckiej nocy i to bynajmniej nie nauki, jak juz doszlismy do siebie a slonce na niebie wskazywalo godzine 11.00 z okladem... zachcialo sie pić. Błyskawicznie, czyli ok. 13.00 wyleźliśmy z jaskini i tempem marszowym poszlismy do lokaliku przy ulicy Moniuszki (blisko zajęć, na które podążaliśmy... tzn. kolejnych zajęć XP ). Co podać? 5x PIWO! Lane? I krzyk jak jeden mąż - LANE! Cena 4 zł. Atrakcyjnie, bo i marka - OKOCIM. Nooooo i babeczka przynosi... zimne, ladny kolorek... i chlust, toast za to, zebyśmy sie wyrobili chociaż na ostatnie zajęcia... i tak kurcze... SKRĘT TWARZY... umhhhh.... niektórym ubyło pół kufla i też tak siedzą i sie patrzą po sobie... umhhhhhh... KWAŚNE jak pieron! jeszcze łyk... weryfikacja, NO KURCZE KWAŚNE. moze oddać? E nie... pijemy. I kurcze wszystko wypiliśmy, ale w sumie piwo smakowało jak z dodatkiem kwasku cytrynowego............ W odwecie w najbliższym SPOŁEM (pod Piano CLUB), nabyliśmy 5 zwyczajnych trunków z wizerunkiem górala i skonsumowalismy w trybie niejawnym. I poszlismy na zajecia. Ale kwas pozostał...
I od tamtej stasznej przygody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji preferuję 1. butelkę, 2. puszke, 3. lane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wiecie, trauma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.04.2007, 09:53:31

Falkhor, a na jakie zajęcia się udaliście po takich przygodach? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja ostatnio nie mam ochoty na żaden alkohol, na piwko także :/

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

21.04.2007, 12:43:29

terelka,
Cytat:Ja ostatnio nie mam ochoty na żaden alkohol, na piwko także
łoj :wtf: niedobrze :madman: podejrzewam jakąś poważną chorobę :whistle: :dance: heh a tak poważnie to powiem ci, że chyba mam ten sam problemik co ty :madman: jakoś ostatnio mój organizm nie przyswaja sobie alkoholu...tj z wielkim trudem :crazy:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy