Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIWO
25.03.2007, 21:20:48

porter to takie ciemne mocne piwo
ten co piłem to może faktycznie nie ma tych 10%,
żywiec porter u nas sprzedawany ma 9,5 % :] , imho to już trochę za dużo jak na piwo ^_^

Związek Socjalistycznych Republik Europejskich
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Socyjalizm każdemu równo nosa utrze: Bogatych zdusi jutro – a biednych: pojutrze... Aleksander Fredro
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
26.03.2007, 08:18:57

typ, Żywiec Porter? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Noooooooom... akurat mnie jego moc nie przeszkadza, bo powiem, że schłodzony ma na prawdę ciekawy smak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A moc też czuć, po chwili Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Guiness - ktoś próbował? Jak dla mnie tylko schłodzone Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bo jak piję 'pokojowe', to przez jakiś czas wczesniej nie mogę nic jeść, zwłaszcza słodkiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
26.03.2007, 14:30:39

Guiness - spoko przywioze z irlandi troche w tym roku znowu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (jak co rok) ale gorzki bardzo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.03.2007, 16:04:11

Cytat:Guiness

ooo Qmar coś mi się obiło o uszy xD kiedyś Janeczek takie coś dostał od qmpla ale mi nie było dane skosztować ^^" ale z wyrazu twarzy tatka to mogło być dobre :lmao:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
01.04.2007, 09:22:13

Guiness - ciekawe piwo, całkiem takie hmmm... intrygujące Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czarne jak smoła, jak dla mnie - koniecznie schłodzone, na słodko jednak smak mi się jakoś tak rozłazi... no i drogie jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
01.04.2007, 21:28:34

Cerberion, No fakt, dośc drogie. teraz ceny nie pamiętam, ale tak przeliczając to za Guinessa można mieć... 3 krajowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ile dłużej frajdy, i ile procencików więcej... ale zostaje kwestia smaku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.04.2007, 16:43:11

dziś komisyjnie tj ja, Qmar, OKM, SunShine i lukaszsaq24 skosztowaliśmy TYSKIE GRONIE =D
co prawda dawniej miałem do czynienia z tą pianką, ale jakoś nigdy się do niej na dłużej nei przyzwyczajałem xD heh a szkoda...bo całkiem dobre :lmao:

13.04.2007, 17:29:26

Ja ostatnio lecha lubie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i lezanska Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zimniutkiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
13.04.2007, 18:11:34

iwcia,
Cytat:i lezanska
ooo tak :sweet: leżańsk zawsze mi wchodził jak woda :lmao: niby uważane ze hmmm mało ekskluzywny trunek, a jednak całkiem przyjemne w odbiorze i 'przyswojeniu' :lol-sweat:

13.04.2007, 20:12:45

Jako osoba urodzona w tym pięnym mieście, ważnym dla mnie, prosze, aby nazwyać je LEŻAJSK Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie Leżańsk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dawno, dawno temu, tłocozno tam w puszki Dortmundera, moje PIERWSZE w życiu PIWO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.04.2007, 20:17:25

Ahhhh dziekuje Wam bardzo - ja jestem abstynentem od miesiącai czuje, że długo już nie wytrwam :letssin:
Mmmmm pyszne schłodzone piwko, oczywiscie Warka tudzież Lech =D :letssin:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
13.04.2007, 21:30:53

ziomalka,
Cytat:Ahhhh dziekuje Wam bardzo - ja jestem abstynentem od miesiącai czuje, że długo już nie wytrwam
woooooooow :eek: to są jeszcze tacy ludzie :?: :?: :?: :eek: ziomalka nie wiedziałem, że ty jesteś taka eee twarda :?: :!: :hihi:
Cytat:Mmmmm pyszne schłodzone piwko, oczywiscie Warka tudzież Lech
mmm otóż to :lmao: nie ma browarka nad pyszną, schłodzoną, butelkowaną, kosztującą 2,19 czerwoną WARECZKĘ :sweet:

14.04.2007, 11:13:37

levi napisał(a):ziomalka nie wiedziałem, że ty jesteś taka eee twarda :?: :!: :hihi:

Ja wyznaje zasadę, że trzeba być kwardym a nie miętkim :lol-sweat:

Wstrzymam się do weekendu majowego,potem już chyba pęknę, a może i wcześniej :letssin:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
14.04.2007, 20:34:53

Ja ostatnio z warki przerzuciłam sie na lecha Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale tylko chwilowo, zeby spróbować czegos innego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

14.04.2007, 20:38:09

a ja dziś, z powodu braq funduszy, przyswoiłem sobie 3 harnasie :eek: co prawda złe nie jest, ale w porównaniu do wareczki wypada "blado" (lekkie słowo) :sweet:

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy