Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Piraci z Karaibów 3 - Na Krańcu Świata
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
Piraci z Karaibów 3 - Na Krańcu Świata

[center] [/center]

Najpierw Klątwa czarnej Perły. Potem Skrzynia Umarlaka - tymi dwoma filmami mit piratów znowu stał się żywy. Kiedyś klapnięty komercyjnie film Polańskiego - Piraci. Jeszcze wcześniej - Bunt na Bounty Biggrin /chociaż tutaj to tak już nie całkiem o piratach, ale można powiedzieć, ze załoga mogła nimi z powodzeniem zostać Biggrin /

Nadchodzi 3 część przygód niesfornego kapitana, Jacka Sparrowa. Całe szczęście chyba, że nadal w roli głównej demoniczny Johnny Depp Smile Towarzyszą mu - nadal na szczeście - Orlando Bloom oraz Keira Knightley. TYM razem jednak mamy już czas, gdy potęga piratów nieco słabnie. Polityka najsilniejszych państw dąży do ostatecznego ukrócenia pirackiego rzemiosła, a ogromny skarb kryje się w nieznanym żadnej mapie zakątku świata - a raczej jego krańcu - wyspie Shipwreck. Cóż za wymowna nazwa Smile

Na dodatek jeszcze - znowu zoabczymy Czarną Perłę, która będzie ścigać się z... Latającym Holendrem Smile

Zapowiada się doskonała, chociaż ostatnia z trylogii, część 'Piratów'.

Premiera już... 25. maja Smile 2007 roku Smile

19.03.2007 10:39:24
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2

Ale Johny jest przystojny jako ten wypacykowany Pirat Biggrin Faaaaajny taki pirat. PS.powinien dostać Oscara za tą rolę. Film mi się nieziemsko podobał. Chyba <oprócz "Bambi2 i Epoki Lodowcowej - ogólnie"> najbardziej Smile

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
19.03.2007 21:17:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Padlinka

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1

ale wiecei eco? niesety zawsze tak jest ze 1 czesc filmu jest swietna , wszytscy slawia ja pod niebiosa , a wtedy [ o zgrozo] producenci produkuja kolejne czesci i one sa zawsze gorsze :O jak dla mnie 1 czesc byla ok , a na drugiej czekalam na koniec filmu bo nuz nie moglam wytrzymac :fack-off:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
19.03.2007 21:53:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

kolorowanki disneya Film download przepisy kulinarne mix Wózki hotelowe