Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PILNE ! kto posiada i pozyczy kilka książek...
03.07.2007, 16:43:50
PILNE ! kto posiada i pozyczy kilka książek...
a chodzi mianowicie o :
Wyznania Gejszy, Pachnidło, 11 minut, Anioły i Demony, Wstyd..
potrzeba mi na wyjazd, ot tak do poczytania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jeśli ktoś byłby w stanie pozyczyć mi na dwa tygodnie owe lektury byłbym dozgonnie wdzieczny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak coś to PW

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
03.07.2007, 17:04:49

PEPEr, moze w bibliotece beda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji osobiscie nie posiadam chyba

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.07.2007, 22:01:26

no ale biblioteka ponoć nieczynna :/

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.07.2007, 08:45:03

nieczynna do 07.07 chyba - a Ty kiedy wyjezdzasz?
a moze sprawdz na filiach? z jedna karta mozesz wypozyczac wszedzie a moze tam tez cos bedzie? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
04.07.2007, 17:00:38

ja mam Pachnidlo moge porzyczyc , 11 minut o ile nie porzyczone dam .
do Pachnidla dorzuce "Dymy nad Birkenau " swietna ksiazka warto poczytac powinna sie spoodobac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
04.07.2007, 20:46:38

Paulina jesteś cudem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko błagam , dostarcz mi ją do piątku , albo umów sie ze mną gdzies . Błaaaaagam ! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.07.2007, 10:12:49

sie wie :letssin:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
06.07.2007, 20:13:56

dziekuje za książeczki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy