Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (2): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Pierścień św. Karoliny modnym symbolem czystości
Autor Wiadomość
Joy_ride

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
nfm: 736

ludziska pomyślcie tylko ile by za te 50zł było prezerwatyw, żeli i innych bajerów do łóżka :letssin: ;D

pierscień sam w sobie to jest super biznes Smile

teraz chociaż będzie wiadomo kto lubi a kto nie Tongue

tak się zastanawiam że dla chcącego nic trudnego jakieś piwko/drink i pierscień sam się ześlizgnie z palca XP

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
16.11.2007 14:37:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,408

Joy_ride napisał(a):
tak się zastanawiam że dla chcącego nic trudnego jakieś piwko/drink i pierscień sam się ześlizgnie z palca

Hehhe dobre! Biggrin Coś w tym jest prawdy - ojjj nie wiem czy nie cała prawda, ale mimo wszystko pierścień to walka ze słabością i to jest fajne, sexoholicy WY XP XP XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.11.2007 15:12:07
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
nfm: 3,666

ziomalka napisał(a):
Hehhe dobre! Coś w tym jest prawdy - ojjj nie wiem czy nie cała prawda, ale mimo wszystko pierścień to walka ze słabością i to jest fajne, sexoholicy WY

lol Biggrin bez tego pierscienia mozna wlaczyc ze 'slaboscia' wiec po co takie rekwizyty moze niepelnoletni powinni chodzic z butelkami wodki i piwa na szyi zeby pokazac ze maja a nie pija ?! i sie tego trzymaja ? Tongue

16.11.2007 17:08:41
okimaxim

*

nfm: 2,325

Qmar napisał(a):
bez tego pierscienia mozna wlaczyc ze 'slaboscia' wiec po co takie rekwizyty moze niepelnoletni powinni chodzic z butelkami wodki i piwa na szyi zeby pokazac ze maja a nie pija ?! i sie tego trzymaja ?

Qmar, ale może ktoś chce pokazać że woli żyć w czystości, że może, że da rade, że wierzy w to. I może dając samemu JAWNY przykład - zachęci do tego innych.

16.11.2007 21:52:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Qmar
Moderator
*

okimaxim napisał(a):
Qmar, ale może ktoś chce pokazać że woli żyć w czystości, że może, że da rade, że wierzy w to. I może dając samemu JAWNY przykład - zachęci do tego innych.

ale po co sie tak afiszowac ? 95 % ludzi bedzie to mialo w du** 1 % bedzie sie cieszyl bo bedzie mialo zysk z tego a 4% to beda albo gwalciciele albo ludzie ktorzy sie tym zainteresuja ?!
ja nikomu nie bronie ale moim zdaniem nie ma najwiekszego sensu taki pierscień tym bardziej afiszowanie swej czystosci ?!

16.11.2007 22:09:21
mnemonick

*

Reputacja: 0
nfm: 218

rudzia napisała
Masz racjęTongue jak już coś kupowac to niec to będzie złoto

ta jeszcze dresik beta z ciemnymi szybami i pała bejsbolowa taki najleprzy obraz złota najpopularniejszy złoty łańcuch

po za tym 50 zł za to żeby wszytsy się dowiedzieli o moich postanowieniach to jest stanowczo za wysoka kwota

Inna sprawa jakby za to płacili za miesiąc czystości 200 zł chyba wszyscy by byli chętni

moim zdaniem wynika to z wychowania i dojżałości psychicznej taka czystość
każdy pewniak najpier jest rozpustny a potem chciałby sie z dziewicą żenić a to nie ogon jaszczurki.
Z czystego szacunku człowiek nie robi tego jak popadnie tylko już na pewno z jedyną wybraną osobą a jak obie strony chcą czekać aż do ślubu to chwała im za to. Ale żeby sobie to wypisać na czole to już przesada lepiej jakby sie oznakowali ci co np HIV albo ADIDASa mają XP

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
17.11.2007 12:50:42
Qmar
Moderator
*

mnemonick napisał(a):
Z czystego szacunku człowiek nie robi tego jak popadnie tylko już na pewno z jedyną wybraną osobą a jak obie strony chcą czekać aż do ślubu to chwała im za to. Ale żeby sobie to wypisać na czole to już przesada lepiej jakby sie oznakowali ci co np HIV albo ADIDASa mają

o to jest dobre Ty jednak mnemonick czasem masz gadane Animatedwink zgadzam sie z ta opinia w zupelnosci Biggrin

17.11.2007 13:29:58
rudzia

*

Reputacja: 5
nfm: 2,440

Qmar napisał(a):
lol bez tego pierscienia mozna wlaczyc ze 'slaboscia' wiec po co takie rekwizyty moze niepelnoletni powinni chodzic z butelkami wodki i piwa na szyi zeby pokazac ze maja a nie pija ?! i sie tego trzymaja ?

To jest dobra, ale mnie się wydaje, że to własnie działa na tej samej zasadzie z tym, że trzeba pamietac o tym, że jak małolaty to kupią to tylko na pokaz. To tak samo jak z tym, że dziewczyna, która nosi na kciuku pierścionek jest dizewica...no bez jaj Tongue hehe większość się do tego nie stosuje...

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
17.11.2007 22:25:46
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 16,039

Ja tam szczerze uważam, ze takich pierścionków wcale ludziom nie trzeba. jak dla mnie to jest obnoszenie się ze swoją czystością. Znowu inni mogą to potraktować jako zachętę do noszenia pierścionków z oznaczeniem swojej seksualności - hetero, ohomo, bi.

Wg mnie to nei jest potrzebne.

18.11.2007 11:46:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
okimaxim

*

Falkhor napisał(a):
Wg mnie to nei jest potrzebne.

ale czy CI przeszkadza jak ktoś coś takiego nosi? bo mi nie. Jak chce niech nosi i to wg mnie jest indywidualna sprawa każdego z osobna. Jednym się to spodoba innym nie. Jak wszystko. Jak mawiał muj dziadzio:

Cytat:
Jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził

Animatedwink

18.11.2007 11:50:12
rudzia

*

okimaxim napisał(a):
Cytat:
Jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził

Fakt jest faktem, ale nadal nie sadze zeby obażanie się ze swoimi uczuciami było na miescju Animatedwink to co jest nasze nich pozostanie w nasAnimatedwink

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
18.11.2007 11:53:23
okimaxim

*

ale może ktoś chcepowiedzieć nam w ten sposób: jestem czysty, potrafie tak życ i nie wstydze sie tego. Znowusz ten piersionek nie jest chyba tak wielki, rażący i rzucający się w oczy żeby nie dało się go zniesć, nie? :|

18.11.2007 11:55:12
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 16,039

okimaxim,

Cytat:
Jak mawiał muj dziadzio:

Tfuj dziadzio Animatedwink to madry człowiek, i wie co mówi Smile

Chodzi mi jednak o to, ze robi się z tego produkt. krzyżyki noszone na szyjach nei są reklamowane tak, jak teraz owy pierścionek. Jest to jakieś nowum, któro bardoz kojarzy mi się z takimi opaskami żółtymi. Niby to łądne, symboliczne i coś niesie, a tak na prawdę jest niexle prosperującym przemysłem.

18.11.2007 11:57:28
rudzia

*

To nie chodzi o wielkosc, ale o znaczenie. To tak samo jak bys nie miała tego pierscionka i mowila wszysptkim naokoło, że nie dopuszczasz zadnemu facetowi Tongue :lol-sweat: w sumie to jest prawie tak samo, ale nie przychodzi mi nic rozsadnego do glowy. Nie ma co sie obnażać ze swoimi uczuciami między obcymi ludźmi, bo Cię zniszczą

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
18.11.2007 11:58:20
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *