Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Pięcioro rannych w wypadku pod Łańcutem
AutorWiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 0
Pięcioro rannych w wypadku pod Łańcutem

Cytat:
Policja ustala przyczyny wypadku, do którego doszło około godziny 13 na krajowej "czwórce" w Rogóźnie pod Łańcutem. Karetki zabrały do szpitali pięć osób z rozbitych aut.

W zdarzeniu uczestniczą dwa samochody osobowe - volkswagen golf i audi. Do szpitala trafiły dwie kobiety i trzej mężczyźni.

Dnia 16.02.2007

zrodlo : KWP w Rzeszowie

Pozdrawiam Maciej
17.02.2007 01:30:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6

ja sie nie dziwie ze to akurat golf... jak widze tych "golfiarzy" to cholera mnie bierze... mysla ze sa krolami szos jezdza jak porabani... i zazwyczaj boski tuning golfow 1-3 rzuca na kolana.

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
19.02.2007 16:11:51
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
marko

*

Reputacja: 0

Bake napisał(a):
ja sie nie dziwie ze to akurat golf... jak widze tych "golfiarzy" to cholera mnie bierze... mysla ze sa krolami szos jezdza jak porabani... i zazwyczaj boski tuning golfow 1-3 rzuca na kolana.

...po części masz rację!
Ja bym tu jeszcze dodał BMW

Na naszych drogach jest bardzo niebezpiecznie, nie dość że trzeba myśleć za siebie to chyba tym bardziej za kogoś. Tylu jeździ (brzydkie słowo).... że normalnie bym powiesił za (......).

19.02.2007 19:29:47
merigold

*

Tak się składa,że na przystanku w Rogóżnie przy E4 nie raz czekałam i uwierzcie mi tam 80% nie zwalnia do 70 km/h ,policja zawsze jak tam stoi (co niestety rzadko sie zdarza) dużo mandacików rozdaje.

nadzieja umiera ostatnia....
20.02.2007 16:30:03
marko

*

merigold napisał(a):
Tak się składa,że na przystanku w Rogóżnie przy E4 nie raz czekałam i uwierzcie mi tam 80% nie zwalnia do 70 km/h ,policja zawsze jak tam stoi (co niestety rzadko sie zdarza) dużo mandacików rozdaje.

To prawda, bywam czasami w Rogóżnie bądź przejeżdżam i mało kto zwalnia. Podobnie jest w mojej miejscowości w Kosinie, też mało kto jedzie wolno. A tym bardziej powinni zwolnić; przejście dla pieszych no i te dzieciaki, co idą do szkoły. Na nie trzeba w szczególności uważać!!!

24.02.2007 10:52:59
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

kawały Myjki warsztatowe Koln hotels Kredyty Hipoteczne