Odpowiedz  Napisz temat 
parking na chodniku pod pocztą
Autor Wiadomość
darek sz.

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 39
parking na chodniku pod pocztą

byłem na świętach w Łańcucie i zauważyłem, że parkowanie na wyłączonym fragmencie jezdni na przeciwko poczty to małe piwo w poróznaniu do nowej łańcuckiej tradycji: parkowania na chodniku pod pocztą. tuż za znakiem "zakaz zatrzymywania", 50 m od komisariatu i na łuku, co znacznie ogranicza widoczność (przy odrobinie pecha ktoś jadący w kierunku Rzeszowa może nadziać się na oczekujących na zielone światło). długo tam taki patent stosują? może ktoś się pokusi o prognozę: gdzie niedługo będą parkować samochody?Smile

28.03.2008 13:02:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Joy_ride

*

Reputacja: 1
nfm: 736
RE: parking na chodniku pod pocztą

ja proponuję parkować np. pod starostwem powiatowym na chodniku !

ktoś kiedyś obiecał 300 miejsc parkingowych Tongue tak więc ludziska szukajcie i stawiajcie gdzie popadnie a mandaty odsyłajcie do do tego co obiecywał Tongue

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.03.2008 11:07:57 przez Joy_ride.

29.03.2008 11:07:10
Ania18

*

Reputacja: 0
nfm: 30

to to jeszcze nic. Prawdziwą nieostrożnością i głupotą jak dla mnie jest parkowanie po 2 stronach tam na Dominikańskiej/Farnej (?) tam troszke poniżej placu Auto Systemu... Z 2-kierunkowej ulicy robi się naprawde ciasna 1-kierunkowa a policja chyba nie zwraca na to w ogole uwagi. Kiedy jedzie się z miasta to co chwile wyskakuje ktoś zza zakrętu pod górką przy kościele, lub odwrotnie. Może by się tak ktoś tym zajął?

16.06.2008 13:38:40
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Marzy mi się, żeby na dwa tygodnie patrole po Łańcucie nie były z Łańcuta tylko np. z Rzeszowa. Bo nie wiem, czy stykło by im bloczków do wypisywania mandatów! parkowanie na ul. Grunwaldzkiej, Dominikańskiej, Farnej... zakrawa na groteskę. A te wozy pod pocztę i na 'martwych pasach' - to 'stali bywalcy', którzy mają jakieś niepisane prawo do parkowania w tych miejscach...

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
16.06.2008 16:53:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,887

dokładnie albo stawianie auta na pasach koło pizzerii Joanna - zupełnie nie widać czy ktoś jedzie czy nie. Tylko w Łańcucie to jest możliwe.

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
17.06.2008 07:46:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

W pewien sposób należy uznać to za jakiś przejaw buntu - dopóty będizemy parkowac tam, gdzie nei wolno dopóki nie będziemy miec legalnych miejsc parkingowych... Jak znam życie - to ludzie zrobią tak, ze nawet jak będą miejsca to i tak będą parkować, bo TAK SIĘ PRZYZWYCZAILI.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
17.06.2008 08:56:41
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *