Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 Następna > Ostatnia »
Panowie.... co sie Wam marzy??
AutorWiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

ja tez myslalem nad tatuazem ale musialbym zmienic miejsce zmaieszkania ^^

28.01.2007 19:23:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Qmar, To CO TO za tatuaż? Tongue Tongue Tongue I gdzie musiałbys się przenieść... Bo znając Cię trochę wydaje mi się to co najmniej podejrzane Tongue Biggrin

Hmmmm... Fajnym mareniem do spełnienia byłoby też... tak sobie myśle perspektywicznie Smile Taka scenka Smile Facet wraca z pracy, a tu jego kobeita w szlafroczku, czeka z kufelkiem piwa (JEDNYM kufelkiem) i zaprasa do baaaardzo relaksującego masażyku na wieeeeelkim wodnym łóżku. Ojjjjć... Takie marzenie... proszę codzienie Tongue Tongue Tongue

28.01.2007 19:47:38
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 2,337

zbankrutował byś na piwie jakby i kobieta chciała sie go napić Tongue a i najpierw kup łużko wodne Tongue

28.01.2007 20:01:22
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Okii... OKM Smile Na łóżko wodne to na razie niezbyt mnie stac Smile Ale na piwo dla dwojga - juz tak Biggrin więc całkiem to realne, co wymyśliłem Smile Ale ale - to ma być moje marzenie. Ja nie mówiłem, że i kobeita musi od razu pic piwo Tongue Smile Ona może być całkowicie trzeźwa... kreatywna... i zrobić ze mna COŚ kreatywnego Biggrin

28.01.2007 20:03:46
Qmar
Moderator
*

gdzie ? hmm na ramieniu Biggrin nie duzy Biggrin mam kilka perspektyw ale musialbym zmienic miejsce zamieszkania bo jakby sie moj ojcic dowiedzial to bym wylecial z chalupy odrazu Drwi

a z marzen to zanuzylbym sie w jacuzi tego mi brakuje Biggrin no i sauna tez bys ie przydala Biggrin

28.01.2007 20:08:51
Cerberion

*

Reputacja: 0
Portfel: 378

mnie sie marzy takie cos, gdy kobieta po prostu zrobi mi dzien milosnego szalenstwa. taki dzien z roznymi perwersjami, klasycznymi scenkami, dosłownie wielki odlot. ze przez caly dzien nie zalozy na siebie ani grama ciuszka, bedzie sie zachowwyac nieprzyzwoicie, bedzie zla dziewczynka i da mi klapsa Biggrin Tongue lubie kobiety pomyslowe i niezalezne Biggrin dlatego w ten dzien moglaby miec PELNA inicjatywe. Biggrin

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007 18:02:04
Falkhor
Administrator
*

ja dziś w necie widziałem taki fajny tatuaż... zaczynał się od hmmm... nad zgięciem kolana... przez pośladek, ciekawie skręcał na plecach parę razy i kończył się na ramieniu. baaaardzo ciekawy wzór, taki zdobniczy... i nie wiem, czy trwały czy nie, ale baaardzo artstyczny.

wogóle... mogłoby być coś bajkowego albo coś... hehe Biggrin Inscenizowanego Tongue Wracam o domu, a tam moja kochana kobieta w stroju policjantki no iiii wiecie, tak dalej Biggrin Biggrin

31.01.2007 21:19:41
Qmar
Moderator
*

pokaz ten wzor jak go masz jeszcze bo tak z opisu to wiesz Drwi

a ja myslalem o wytatulowaniu 4 chinskich nakow ktore sa w logo szkoly kung fu do ktorej chodze na treningi Biggrin fajnie by to wygladało Biggrin

31.01.2007 21:33:43
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

o ho ho ciekawe pomysły sie widze w męskich główkach rodzą Biggrin coś ktoś jeszcze sobie równie interesującego marzy? Biggrin Tongue Animatedwink

31.01.2007 21:59:14
kochaś

*

Portfel: 113

marzenia są po to żeby się nie spełniały.
moje jedno marzenie jest takie KOCHAĆ I BYĆ KOCHANYM DO KOŃCA żYCIA.

nierealne.

29.03.2007 01:07:51
PJU

*

Portfel: 69

Mam chyba troszkę więcej latek niż większość Forumowiczów (no może nie aż tak dużo więcej), jednak zgadzam się z przedmówcą. Wystarczy tylko, albo aż tyle by być szczęsliwym, reszta sama przyjdzie.

29.03.2007 12:37:08
Ahab

*

Portfel: 843

kochaś napisał(a):
marzenia są po to żeby się nie spełniały.
moje jedno marzenie jest takie KOCHAĆ I BYĆ KOCHANYM DO KOŃCA żYCIA.

nierealne.

Swojego czasu w szkole na WOS (wiedza o seksie) pani nauczycielka dała nam takie jakby klocki z napisami "miłość", "zaufanie", "sex", "wierność", "oddanie" etc.
I podzieliła nas na grupy chłopców i dziewczynek, mieliśmy w grupach ułożyć z tych klocków domek....

Oczywiście dziewczynki za fundament domu obrały "miłość" "zaufanie" etc...

Chłopcy za fundament obrali "sex", na dach "wierność" (jakoby po nich to sływało), a komin zrobili z "miłość" - argumentując, że "miłość ulatuje kominem"....

Taka dygrasja Smile
Już znikam (jakby ślepy mówił o kolorach).

Liberate tute me ex inferis
29.03.2007 18:39:25
Falkhor
Administrator
*

Hmmmm... marzy mi się wiele rzeczy, ale na szczeście to tylko marzenia Tongue Maaaarzy mi się hmmm... Porządny masazyk, dłuuuga kolejka dobrych drinków, piaszczysta plaża i zero turystów poza tą jedną moją kochaną kobietą Smile Ot, takie drobnostki Tongue

29.03.2007 19:46:38
Cerberion

*

Portfel: 378

mi sie marzy kobeita, ktora bedzie mnie bardzo chciala tak jak ja ja - albo nawet bardziej hehehe Smile namietna i czula, ladna Tongue Smile Ale tak ladna - aby mnei sie podobala.
do tego domek w gorach, pickup jakis dobry (Dodge ? Tongue Biggrin ) nooo i ja wiem, kilkaset hektarow ziemi Biggrin Biggrin

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
01.04.2007 08:07:27
kochaś

*

Portfel: 113

Ahab, miłość jest zawsze najważniejsza a sex o tylko miły dodatek Smile KCS.

06.04.2007 13:47:50
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: