Odpowiedz  Napisz temat 
Paniom było wstyd, panom - jeszcze bardziej
Autor Wiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
nfm: 2,833
Paniom było wstyd, panom - jeszcze bardziej

Cytat:
Dwie Niemki, korzystając z komputerów służbowych w biurze Ministerstwa Pracy, wymieniały między sobą pikantne szczegóły na temat swojego życia erotycznego. Ich motywem przewodnim były problemy z niezbyt aktywnymi seksualnie partnerami.
Przez pomyłkę jedna z nich przekierowała korespondencję na adres ogólny, dzięki czemu jej szczegóły poznali wszyscy pracownicy biura.

Puszczonej w ruch informacji nie dało się już zatrzymać. Poprzez inne agencje, rządowe maile zostały rozesłane do użytkowników w całych Niemczech.

Kobietom nie pozostało nic innego, jak zapewnianie, że korespondencji nie prowadziły w godzinach pracy.

żródło :
hehe najlpesze jest to zdanie

Cytat:
Poprzez inne agencje, rządowe maile zostały rozesłane do użytkowników w całych Niemczech.

onet

Pozdrawiam Maciej
22.08.2006 13:04:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
grzenio

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 1,363

Jest to najlepszy powód jak trzeba być ostrożnym korzystając z poczty mailowej, szczególnie w pracy. Chwila nieuwagi i można zamiast do jednej osoby wysłać list do kilku lub kilkudziesięciu osób, a książki adresowe w firmach i instytucjach potrafią zawierać duże ilości adresów. Co gorsza z takich głupich rozmówek pozostaje ślad w postaci zapisu na serwerach, a nigdy nie wiadomo kto z tego zrobi użytek.

Poczta elektroniczna jest jednym z narzędzi w mojej pracy i na szczęście uczulano nas na zagrożenia związane z jej uzytkowaniem (chociaż znaleźliby się tacy którzy i tak tego nie zrozumieli :552: ).

Inną sprawą jest chęć podzielenia się swoimi sprawami łóżkowymi z koleżanką w pracy. Jak musiał się czuć jej partner kiedy się dowiedział, a z nim spora część Niemiec, że ich pożycie się nie układa. A może najpierw powinni porozmawiać o tym razem? Tu się pojawia problem wzajemnego porozumienia.

22.08.2006 16:37:33
magdaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 514

Ja myśle że o takich problemach to te kobiety powinny porozmawiać z własnymi partnerami bo to ich najbardziej dotyczy i jest to sprawa między nimi. A jeśli już tak bardzo chciały się komuś zwierzyć to mogły się spotkać i wstydu by nie było. Smile

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
22.08.2006 21:52:35
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,867

Dlatego ja, gdy korzystam już z Netu - zawsze odzaczam wszelkie opcje autouzupełnienie, zaznaczeń, itd. i zawsze dzielę sobie wszystko WYRAŹNIE na grupy. Mnie tez się zdarzyło, że przesyłka trafiłą do super niewłaściwego adresata... ale był to ewidentnie mój błąd (pośpiech).

Owe panie... Hmmm... Z innej beki - ja tego trochę nie rozumiem. Można wyjśc na papierosa i nawijać o arcy-pikantnych szczegółach z życia swojego i cudzeo i będzie OK. A komunikacja elektroniczna jest jakoby uważana za... wykroczenie... nie czaję czegoś :/ Tongue

28.08.2006 17:26:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *