Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panie ... co nam sie marzy ?
01.02.2007, 21:42:08

A mi sie marzy bardzo wiele rzeczy i nie wiem czy się Panowie nie podłamią jak tutaj wszystkie wypiszę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A więc: z takich przyziemnych spraw to marzy mi się masaż całego ciała, ale taki profesjonalny ( bez podtekstów ), chcę na wakacjach wyruszyć w Bieszczady, bo się wybieram od dawna i wybrać nie mogę, no i nad morze też bym się chciała udać, z poważniejszych to chcę po studiach trafić do jakiegoś ciekawego miejsca na staż, potem dostać pracę w zawodzie, w międzyczasie wyjść za mąż za mężczyznę mojego życia, urodzić mu zdrowe dziecko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji , zamieszkać w domu który dla nas wybuduje ( z ogrodem ), żebym mogła sobie drzewka hodować i zyć długo i szczęśliwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A takie marzenia na czasie to zakończyć tą sesję z powodzeniem i zaliczyć ten 7 semestr, ale to będzie ciężkie.

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01.02.2007, 21:46:54

a ja chce trójke dzieci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji oczywiście nie teraz jeszcze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
01.02.2007, 21:47:58

No ja też chce trójkę dzieci jak się uda i jeszcze pieska Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
01.02.2007, 22:16:58

heheh a ja chce faceta pantofla Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a z pantoflem spedze reszte zycia po mojemu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
01.02.2007, 22:49:50

Ja chcę faceta, który umiałby mnie bezboleśnie sprowadzać na ziemię i mógłby mnie okiełznać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

02.02.2007, 21:37:47

a ja chce chomika Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kto mi kupi? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.02.2007, 22:48:03

Chomiki są tanie koszt to ok. 10 zł, no plus klatka i jakieś bajery to może więcej ciut, ale jakie są wdzięczne i można podglądać ich ciekawe życie do woli. Tylko uwaga bo niektóre gatunki gryzą. Więc takie marzenie można łatwo spełnić. Może chomik na Walentynki? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

03.02.2007, 08:40:45

Chomiczek? Jak najbardziej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja mam świnke i mówię, ze pomysł z takim gryzakiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest bardzo fajny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A co do trójki dzieci - hmmmm... No czemu nie. Tylko wiecie... 3 na raz, czy 3 w jakichs odstępach czasu? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.02.2007, 09:55:42

Padlinka napisał(a):heheh a ja chce faceta pantofla Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a z pantoflem spedze reszte zycia po mojemu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

oj padlineczka ambitny plan :568:
oj nie wiem nie wiem czy ci to tak łatwo pojdzie :570: hie hie

heh ale fakt jest faktem - potraficie kobity spantoflić bidnego chłopoczka :571:

podsumuje to wszystko jednym zdaniem: "warto mieć marzenia" :570: hie hie

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
03.02.2007, 10:45:49

hehehe ale marzenia sie spełniają :diabel2:

03.02.2007, 13:04:25

Padlinka, Jeju... nie podejrzewałem, że jesteś aż tak władcza i tyraniczna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Boshe, jak te pozory mylą. Sympatyczna, usmiechnięta, itd. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a tu takie rzeczy się okazują Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Noooo ale marzenia się spełniają. Tylko czy na pewno chciałabyś mieć takiego stuprocentowego... pantofla? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.02.2007, 13:16:27

heheh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kobieta zmienna [i dzika] jest :diabel:

100 % chyba nie , chociąz kombinacja pantofel + mała inwencja tworcza + humor i optymizm i [moga ale nie musza ] długie włosy ... hhmmm

oooo tak to mi sie marzy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

03.02.2007, 13:34:07

Padlinka, Sto procent 'pantofla' to już wiesz... KAPEĆ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Raczej nasuwa mi się tu słowo co najmniej bezuzyteczny,a le to tooic o Waszych marzeniach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może i takie kapcie sa komuś potrzebne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Padlinka, a coś jeszcze? Poza facetem? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.02.2007, 15:10:32

ja wiem? skoro ma sie ukochana osobe przy sobie nic nie powinno byc juz potrzebne

a marzenie wyruszyc stopem w nieznane , ot zdani na los i ludzka zyczliwosc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.02.2007, 10:26:00

Padlinka, na ludzka zyczliwosc bym nie stawial.

tak w sumie to cos malo macie marzen, ale te padlinki i Okimaxim sa calkiem calkiem sympatyczne. no smialo, piszcie jeszcze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy