Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paliwa w Auchan
11.01.2007, 23:57:31

ja zdecydowanie nie polecam na poczatku bylo super elegancko ceny dobre rewelacyjna jakosc wiec postanowilem zatankowac na pełno o dziwo do butli 45L napelnienie 80% czyli 36L weszło mi ... 42L zakladajac ze mialem tam jeszcze z 1L gazu (specjalnie wypalalem do spodu) a nawet 2 to przekłamanie na jednym baku to 4L wiec okolo 10% a to sporo
teraz tankuje na Mante na woli gaz zawsze dosc dobry(bo sa na uboczu) i tanszy niz w oszołomie
p.s. takie same praktyki w oszołomie potwierdzil moj znajomy z trojmiasta
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
12.01.2007, 07:55:04

niestety moje autko nie "idzie" na tej benzynie. muligo strasznie i na dodatek ostatnio zgasło i nie chcialo zapalic, co mu sie wczesniej nie zdarzało. Zatankowałam na Soninie i jest ok! Więcej na auchan ne wleje na pewno! Przeglądałam ponadto jakieś rankingi ogólnopolskie tych stacji i wierzcie mi- nie mają dobrej opini!
12.01.2007, 09:36:32

Umhhh... mój tato tez już powiedział, ze więcej tam nie zatankuje, no chyba że mu auto na Krasem padnie... to wtedy może tak. Z początku paliwo było lepsze, teraz jada na przywiązaniu klienta... to ma jednak krótkie nogi... W końcu cena się unormuje i paliwo będzie takie jak wszedzie. Za taką samą cenę. :562:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.01.2007, 20:04:01

to ja sie juz boje co bedzie z moim samochodzikiem bo zatankowałem do pełna a juz raz moj samochodzik popsoł sie przez złej jakosci paliwo :554:
12.01.2007, 22:18:56

michas, No to już się bój, że się po prostu spsuje a przy odrobinie szczęścia będzie tylko wymiana jednego lub dwóch elementów... Hmmm... jak to sie mówi - nie ma sensu oszczędzać na jedzeniu, tak i na paliwie sensu nie ma... Wlesje się syf za grosze i naprawa zabeirze Ci ostatnie kalosze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /ale mi się rymło.../ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.01.2007, 23:43:16

najlepiej pks
13.01.2007, 01:38:30

aż sie teraz boję samochdzilk mojego uruchamiać już 2 tyg stoi w garazu już raz taki problem kosztował mnie gdzies około 400zł włąsnie przez zatankowanie złego paliwa
13.01.2007, 08:56:57

michas, 400... no widzisz... a pomyśl, ile lepszego paliwa mógłbys sobie kupić za te pieniądze?

Street Fighter,
Cytat:najlepiej pks
Hmmm... w pierwszy dzień świąt, Wszystkich świętych, Nowy rok... nooo... PKS się sprawdza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zwłąszcza wśród polskiej młodzieży, która kultywuje żałosny zwyczaj deaktywowania rozkłądu jazdy wiszącego na przystankach... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Trzeba czekać, aż będą samochody na wode Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Wtedy w Auchan będą kolejki, ale do działu 'Mineralna' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.01.2007, 10:05:15

ale wtedy zeby wykompac sie w wannie powiedzmy 150 litrowej zaplacisz 15zł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ja zazwyczaj tankowalem gaz na oszołomie ale ostatnio moj wujek stary taksiarz zatankowal benzyne i tez stwierdzil ze wiecej tam nie pojedzie nagle ze spalania 6.5-7L zrobilo mu sie 8.5L więc cos w tym jest
Polecic moge paliwo na EC chociaz drogie ale jakosciowo o niebo lepsze
no a jesli juz ktos czesto w rzeszowie tankuje to na Shell i PowerLPG do pełna :053:
13.01.2007, 16:10:45

nio i znowu sie potwierdza przysłowie madry polak po szkodzie
13.01.2007, 17:44:34

Ja jeszcze nie bylem ale wydaje mi sie że to paliwo jest jakieś inne ale z resztą najlepiej chodzić na piechote Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.01.2007, 20:28:08

Kvbvś, to i raczej już nie bedziesz bo nie ma po co tam jechać nie ma jak to łańcucka biedronka a na piechote jest bardziej ekologicznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.01.2007, 21:41:28

michas, Wiem o tym a do biedronki to sam sobie bedziesz chodzil Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.01.2007, 13:24:34

nio i własnie wczoraj sie przekonałem cio to paliwo z auchan jest warte ,a warte jest tylke cio nic,jade sobie wczoraj na zakupy dodaje gazu a tu prawie zadnej reakcji nie ma auto wogóle moc straciło,pózniej chce sobie ruszyc z piskami opon dodaje gazu puszczam sprzegło a tu nic żadnej reakcji prawie mi zgasł,tak wiec juz wiecej raczej nie zatankuje na tej stacji chyba ze sytuacja mnie zmusi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.01.2007, 12:36:47

jak nie jezdzi to wypompuj paliwo wymien filtr i zatankuj na dobrej stacji zobaczysz ze ozyje samochod a Ty bedziesz mial tani rozpuszczalnik z paliwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo chyba na nic innego sie nie nadaje hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy