Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 Następna > Ostatnia »
Palacz palaczowi nierówny i co do tego mają niepalący?
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Prot, W sumie palenie jednego peta codziennie to tez już problem dla oganizmu, bo np. jedno piwo a jeden papieros... hmmmm... No cóż. Grunt w Twoim paleniu to chyba to, że mocno je kontrolujesz a najsłabiej to idzie Ci w sytuacjach, w których za dymek sięga 95% palaczy - impressski Smile

06.03.2007 23:21:59
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Cerberion

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 378

moga sobie palic jak dla mnie nawet na wlasnym slubie przed oltarzem ale tak, bym nie widzial ani nie czul dymu - niech sobei go pompuja do jakichs pojemnikow czy cos. wystarczy sie trucia spalinami i dymem z cieplowni, fabryk, i takich tam a zeby jeszcze smole z peta wdychac!? co to to nie

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
07.03.2007 10:49:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lukascompl

*

Portfel: 149

Stop palaczom, niech się zamykają w specjalnych komorach i niech tak się z przyjemnością nawdychają tego smrodu który niesie śmierć, nowoczesne społeczeństwa na nowo odrzucają palących, spychają ich do enklaw- nie można dopuścić do tego by palący szkodzili niepalącym- niech płacą za swój nałóg albo się leczą w przychodniach dla uzależnionych. Cena zdrowia nie jest w ułamku nawet proporcjonalna do ceny paczki papierosów dla rodzin, instytucji, państw i świata.

27.04.2007 13:02:16
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,588

Strasznie nie lubię zapachu dymu tytoniowego blee Palący, jak chcą szkodzić, to niech szkodzą tylko sobie. Ja chcę być zdrowa.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
27.04.2007 21:35:44
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
marcelka

*

Portfel: 765

Gothka =) napisał(a):
Strasznie nie lubię zapachu dymu tytoniowego

'zapachem' to tego nie można nazwać ^_^ ja też nie znosze dymu z papierosów ^_^

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

27.04.2007 21:50:09
zegfryd

*

Portfel: 562

marcelka napisał(a):

Gothka =) napisał(a):
Strasznie nie lubię zapachu dymu tytoniowego

'zapachem' to tego nie można nazwać ^_^ ja też nie znosze dymu z papierosów ^_^

No wiesz.. ja też nie lubię niektórych zapachów perfum, ale jak jakaś kobita przysiądzie się w autobusie i tak od niej jedzie jakby sie w tych perfumach kąpała to nie mogę się doczekać aż wyjdę z autobusu by zapalić sobie na świeżym powietrzu!! Powinni zabronić używać deodorantów jak się z domu wychodzi!!! :[ Jeszcze chwilę i będą alfabetycznie zabraniać jakiś pierdułek, które się komuś tam nie podobają.

07.06.2007 21:34:16
Falkhor
Administrator
*

zegfryd, hehe Tongue Że tak powiem politycznie - nie nazywajmy szamba perfumerią, prawda? Tongue Spotkałem się kiedyś z dymem tytoniowym, który pachniał co najmniej... przyjemnie. Był jakiś aromatyzowany no i był pykany z fajki. Co nie zmienia faktu, że i tak nie lubię palaczy Animatedwink

Z resztą - teraz całkiem fajny pomysł ma rząd - PALIĆ można tylko w DOMU i specjalnych, szczelnych palarniach. NIGDZIE INDZIEJ.

08.06.2007 10:29:02
zegfryd

*

Falkhor napisał(a):
szamba perfumerią

Tyś to powiedział, nie zmuszam nikogo by lubiał zapach tytoniu lub dymu, ale przecież nikomu nie dmucha sie w twarz!!

08.06.2007 10:45:57
Falkhor
Administrator
*

zegfryd, Hehe, spokojnie, to nie miało oznaczać, że palacz ma oddech równy szmabu czy coś albo że chucha wszystkim prosto w twarz Smile No i musze jeszcze dodac, ze zdarzyło mi się wąchać takie perfumy, przy których zapach tytoniu wydawał się... perfumą Biggrin

08.06.2007 10:57:34
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

Falkhor napisał(a):
Co nie zmienia faktu, że i tak nie lubię palaczy

pragne Cię uświadomic ze tym swietdzeniem powiedziales że mnie nie lubisz...z tym że ja od 29 nie pale więc nie jest tak źle chyba Tongue; Animatedwink ale to nie zamienia faktu, że tak powiedziałes Tongue

a oddech palacza to juz inna kwestia...dlatego zawsze miałam przy sobie gumy do zucia bo to nie jest zbyt przyjemne...ale sama wiem że jak się ktoś wciągnie to ciężko jest rzucic :/ trzeba duzej mobilizacji i samopzaparcia bo jak nie to z tego nic nie bedzie :/ niestety Sad

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
09.06.2007 22:45:58
Falkhor
Administrator
*

rudzia, Nie lubię Cię, gdy palisz i wogóle, ze palisz. teraz wszystko jasno? Smile

Mój tato rzucał po chyba 20 latach palenia a może więcej, więc wiem cos nie coś z obserwacji na ten temat. 3mam za Ciebie kciuki.

10.06.2007 00:19:20
blokk

*

Portfel: 150

Najgorzej jest, jak się gdzieś stoi i przed tobą - pali, za tobą - pali, obok ciebie - pali. To może wykończyć Thumbdown

10.06.2007 13:56:49
PEPEr

*

Portfel: 416

Cytat:
Najgorzej jest, jak się gdzieś stoi i przed tobą - pali, za tobą - pali, obok ciebie - pali. To może wykończyć Thumbdown

no fakt ja tego też nie znosze , poprostu dusze sie jak czuje dym tytoniowy :/ aż mi sie słabo robi :/

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
10.06.2007 14:00:11
Falkhor
Administrator
*

blokk, dziś tak miałem w przerwie między zajęciami. Poslzismy sobie do parku, ławeczki, napoje energetyzujące Animatedwink no i kutfa - po 10 minutach na 10 osób 6 zaczyna kurzyć. Ohyyyyda :/

10.06.2007 17:56:22
zegfryd

*

Falkhor napisał(a):
po 10 minutach na 10 osób 6 zaczyna kurzyć. Ohyyyyda :/

ale chyba nikt cię tam na siłę nie trzymał?
Sytuacje są różne, kilka razy jak autobusem jechałem o sie zdarzają samochody z trzodą i co autobus go wyprzedzi to zaraz przystanek i znowu jazda w smrodzie wiec blokk, czy PEPEr nie narzekajcie, bo jest kilka chwil w ciągu dnia co chyba da się wytrzymać, jak np. samochody na gazie czy śmieciarki. Trochę wyrozumiałości pls :nerd:

10.06.2007 19:07:19
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: