Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Osoba, która jest pode mną ...
20.08.2007, 07:14:13

Lubię, ale muszą być dobre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak np. "Na zachodzie bez zmian" - wojenny dramat i to głęboko psychologiczny.

Osoba pode mną oglądnęła w ciągu weekendu przynajmniej 6 filmów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.08.2007, 14:05:06

Będzie coś około sześciu ;D Potem w domu jeszcze oglądałam "Damę kameliową" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba, która jest pode mną była lub wybiera się na zakupy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
23.08.2007, 02:35:08

Byłem za zakupach i za kilka godzin znowu się wybieram Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.08.2007, 08:05:11

Osoba nade mną była już bardzo zmęczona o 2:35,
a osoba pode mną spodziewa się dziś gości ;D

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
23.08.2007, 15:04:57

Hmm raczej nie ale jakby sie kto zaplątał to może nie zabije Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osobie pode mną zapowiada się dzisiaj bardzo normalny i nie wyróżniający sie niczym dzien Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
23.08.2007, 22:57:40

Ani się taki nie zapowiadał, bo czekałam na powrót mojej siostry Justyny, ani taki nie był, bo w sumie odwiedziło mnie dziś nie jedna a cztery osoby ;D

Osoba pode mną będzie dziś spać przy szeroko otwartym oknie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
24.08.2007, 00:06:12

nie wiem czy przy szeroko otwartym ale otartye napewno będzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba pode mną będzie jutro leniuchowac a jak już coś robić to nie wiele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
24.08.2007, 06:56:10

Leniuchować nie będę na pewno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba pode mną nie wyspała się dziś.

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
24.08.2007, 18:31:34

niom nie wyspalam sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

osoba pode mną spiekła sie dzisiaj na słoneczku ;D

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." !! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.08.2007, 02:52:40

nie spiekłem się bo nie cierpię się opalać, dobrze że mam ciemna karnacje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Osoba pode mną wierzy w horoskop

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
25.08.2007, 08:46:00

nie za bardzo wierzę w horoskopy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Traktuje je raczej jako perspektywiczną anegdote o moim życiu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

osoba pode mną jeszcze się nie obudziła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.08.2007, 16:41:45

obudziłam sie i to dosyc wczesnie dzisiaj ;D

osoba pode mna ma zamiar isc dzisiaj na calonocna imprezke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." !! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.08.2007, 23:47:39

nie była całonocna dzisiaj ale było ok (thxGPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

Osoba pode mną jest zmęczonaa

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
26.08.2007, 07:44:19

Nie jestem. Wmawiam sobie - NIE JESTEM. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP

Osoba pode mną będzie dziś miałą tyle wolnego czasu, że wogóle nie wie, co dzisiaj będzie robić.
26.08.2007, 11:08:14

Mam wolny czas i będę odpoczywać. Z przewagą odpoczynku biernego. XP

Osoba pode mną nie spodziewa się dziś żadnej niespodzianki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy