Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 7 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Osoba, która jest pode mną ...
01.07.2007, 21:46:08

heh... rudzia... wiesz, nie będę brała z Ciebie przykładu w wielu kwiestiach... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba która jest pode mną przyjdzie na nasępny zlot NFM

To punish and slave...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01.07.2007, 21:58:02

Przyjdzie, jeśli Ty Megg bedziesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba, która jest pode mną, lubi Włatców móch XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
01.07.2007, 23:57:45

Oj lubi lubi. Ale nie chce sie tej osobie sciagnac drugiego sezonu takze bazuje tylko na pierwszym. Ale co wpienia osobe pod Ziomalka to to, ze wszyscy zaczynaja sie podniecac Wlatcami moch i trwa taka Wlatcomochomania i Czesiomania.

Osoba pode mna tak jak ja nie lubi pokemonow (nie chodzi tutaj o pokemony znane z bajek, a o pewne zjawisko - wiecej: klikajac w moj ostatni baner w podpisie)
XP

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

02.07.2007, 10:41:27

Eisenhower, ciekawa charakterystyka "pokemonów". :lmao: Nie wiem czy je lubię czy nie, bo ich nie znam osobiście. Ale wiem, że nie toleruję przesłodzonego stylu. Od tego tylko bolą zęby. XP

Osobę pode mną ktoś/coś ostatnio zaskoczył/zaskoczyło :]

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
02.07.2007, 12:20:31

hmmm.... tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba pode mną będzie miała dziś przyjemny, ciekawy dzień Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
02.07.2007, 17:26:32

szkoda że nie miałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale jeszcze nie koniec więc może wydarzy się jeszcze coś ciekawego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

P.S Megg lepiej nie bierz ze mnie przykładu bo to nie zdrowe jest ;D

osoba pode mna ma ochote oglądnąc sobie jakąś dobra baje ;D

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.07.2007, 20:13:49

No Ba! ^^ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba pode mną nie ma zamiaru iść dziś wcześnie spać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
02.07.2007, 20:15:07

W żadnym wypadku Siss :kiss: :letssin:

Osoba, która jest pode mną - miała dziś udany dzień Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
02.07.2007, 21:56:30

Nie bardzo :/ A to dlatego, że miałam jechac na Red Hot Chili Peppers ;( bileciki mam (wygrane w RMFiePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) ale transport zawiódł ;( A tak chciałam tam jechać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ....

[/b] Osoba pode mną.......jest Krejzolem/ką Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.07.2007, 22:01:45

Nie wiem, czy jestem Krejzolem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

osoba pode mną nie będzie miałą ochoty dzisiaj na kolację.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.07.2007, 10:07:18

Zapewne nie - jak każdego dnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba, która jest pode mną - oglądała już Shreka ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
03.07.2007, 10:10:37

jeszcze nie wiem... ale jak Ty zrobisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chyba że się gdzieś wywlekę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba pode mną nie wyspała się

To punish and slave...
03.07.2007, 10:12:13

Nie, mimo iż spałam 10 h ......

Osoba,. która jest pode mną, wstała dziś prawą nogą ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
03.07.2007, 10:43:14

zawsze wstaję prawą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak jakoś wychodzi. ale jeśli chodzi o przenośnię to też Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba pode mną ma w domu świnkę/ świnki morskie :puppyeyes:

To punish and slave...
04.07.2007, 01:23:50

Nie mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Osoba, która jest pode mną, lubi truskawkową czekolade (najlepiej z Wedla Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)

Przed siebie wyjść...
I biec...
Zostawić świat tak, jak jest...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy