Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
Orange Ekstraklasa 2006/07
AutorWiadomość
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

Cytat:
Jak podoba sie wam nasza rodzima liga??

a powiem wam, że od pewnego czasu naprawde mi się podoba xD pozim się wyrównał - nie ma już monopolu na wygrywanie :hihi: co sprawia, że jest naprawde ciekawie Rotfl

Cytat:
Kto jest faworytem w tym roku??

wydaje mi się, że BOT :hihi: mają całkiem dobry skład, a do tego są głodni zwycięstw - głównie to dlatego, że gra tam dużo "młodych wilczków" :hihi:

Cytat:
I oczywiście wasza ulubiona drużyna

ja zawsze miałem sentyment do wisły i lecha =D zwłaszcza lecha :lmao: nie wiem czego ale jakoś podoba mi się ten klub :sweet:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
30.03.2007 17:20:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lukaszshaq34

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1

Polska liga robi się naprawdę bardzo ciekawa, jest kilka silnych zespołów i rywalizacja o mistrzostwo powinna być zacięta ;D Najlepszy skład ma chyba wisełka. Ja najbardziej lubie Groclin Grodzisk Wielkopolski od momętu jak pokonali Manchester City polubiłem ten zespół i wierze w dalsze sukcesy ;D ;D ;D

Ps: Rasiak grał w wlasnie w Grodzisku ;D ;D

Życie jak mecz, jeden mecz, który ważniejszy jest niż życie...

30.03.2007 17:35:38
levi'
Moderator
*

Cytat:
Najlepszy skład ma chyba wisełka.

ooo raczej tak =D ale jakoś nie potrafią się "dogadać" i czasem im ta gra nie idzie :O
mimo to wydaje mi się, że BOT poczuł swoją szansę na mistrzostwo i łatwo jej nei wypuści :sweet: 3mam za nich kciuki =D

ale kto by nei wygrał, to i tak będzie piękna walka =D - oby tylko fer play :lol-above:

30.03.2007 17:41:02
Dubi

*

Reputacja: 0
Re: Polska Orange Ekstraklasa

lukaszshaq34 napisał(a):
Jak podoba sie wam nasza rodzima liga?? Kto jest faworytem w tym roku?? Kto zdobędzie mistrzostwo?? I oczywiście wasza ulubiona drużyna Smile

podoba sie zdecydowanie coraz bardziej - odkąd intersuję się na bieżąco kazda kolejką ( mniej wiecej od 1996 ) tak zażartej walki o mistrzostwo Polski nie pamiętam. Widzew w latach 90-tych,a w XXI wieku panuje juz niemal wyłacznie Wisla Kraków, Legia równiez zawsze w czołówce. W tym sezonie mamy swego rodzaju show, oprócz Wisły,Legii,mamy bardzo swietne zespoły jak GKS,zAgłebie czy Korone Kielce.W czołówce jest równiez ŁKS - ale sądzę że wiecej w tym przypakdu niz ich umiejetności, wniedzielę maja mecz legią - jezeli padnie tam remis badz łodzianie zdobeda komplet punktów - cofam te słowaSmile
FFaworyt? GKS - uwazam ze w Bełchatowie w Czerwcu bedzie prawdziwa fiesta, nie sądze by piłkarze pod przewodnictwem tak doswiadczonego trenera jkaim jest Lenczyk mógł pozowlaić sobie na roztwonienie takiej przewagi. Legia została skreślona - moim zdnaiem przed wczesnie ( patrzac na jej terminarz - ma chyba bodaj najłatwiejsze mecze przed sobą )
Ulubiona druzyna - Łodzki Widzew,zawsze i wszedzieSmile na zawsze!
Chciałbym jednak by mistrzem była Wisła Kraków,jezeli tak sie nie stanie,zycze im choćby zakfalifikowania sie do UEFA.

lukaszshaq34 - czy Wisła ma najsielniejszy skład ? głęboko w to wierzę lecz myślę ze najsilniejszy skład posiada jednak GKS ...

30.03.2007 18:08:20
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy

Mnie się wydaje, ze od czasu, gdy pojawił się Benhakker - to coś jednak się chyba w piłce zmieniło... W sensie - jakoś inaczej patrzy się na talnety spoza 'list wzajemnej adoracji' To taka moja uwaga, jako piłkarskiego leszcza, hehe Smile Ale tak o - to wolę pooglądac naszych na murawie, niźli innych. Tylko żeby jeszcze mecze był jakieś normalne, a nie z kibolami. Tyle ode mnie Smile

31.03.2007 12:27:25
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Falk,

Cytat:
Mnie się wydaje, ze od czasu, gdy pojawił się Benhakker - to coś jednak się chyba w piłce zmieniło... W sensie - jakoś inaczej patrzy się na talnety spoza 'list wzajemnej adoracji'

o tak :hihi: od kiedy polską kadrę przejął Benhakker wszystko się zminiło...facet daje szanse nowym, młodym, utalentowanym piłkarzom :hihi: a co najważniejsze nie ma już w naszej reprezentacji czegoś takiego jak zaklepane miejsce w pierwszej jedenastce =D , tak jak to było w ostatnich latach :nerd: teraz młodzi piłkarze wiedzą swoją szansę na gre w reprezentacji i w każdym meczu starają się pokazać coś specjalnego - coś wyjątkowego - co baaaardzo podnosi poziom naszej klubowej piłki pożnej Rotfl oby tak dalej Rotfl :lol-above:

31.03.2007 16:15:20
Falkhor
Administrator
*

levi', Bo chyba o to chodzi w piłce, a nie w zarządzaniu meczami... Tak bowiem widział i może dalej widzi nasz PZPn ale nei utrzyma tego długo - w końcu zaczną grać ludzie, którzy sa do piłki stworzeni, a nie tylko poleceni przez kolege kolegi.

31.03.2007 19:44:04
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Cerberion

*

za jakies 20 lat moze bedzie dobrze z nasza pilka. teraz jest jak jest, ale na pewno jest lepiej niz bylo. ale nigdy nie moze byc tak, aby nie bylo jeszcze lepiej, wiec sie starac ttrzeba, aby bylo lepiej hyhy XP ale plote XP

Ech, Wiselka Wiselka Biggrin

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
01.04.2007 07:43:32
levi'
Moderator
*

Cytat:
za jakies 20 lat moze bedzie dobrze z nasza pilka.

też tak myślę xD wystarczy spojrzeć na całe grono młodych chłopaków, którzy robią naprawdę niezłą karierę...przykład :?: a np Błaszczykowski Thumbup , chłopak naprawdę szaleje na prawej stronie pomocy Clap i tylko patrzeć jak dostanie się do naprawdę mocnej drużyny na europejskim poziomie :lmao:
wydaje mi się, że jeszcze będziemy się liczyć w europie :hihi: , a może nawet i w świecie :lol-above:

01.04.2007 18:34:12
Falkhor
Administrator
*

levi', Jak dla mnie wystarczy popatrzec na boiska w Białobrzegach, w Krzemienicy... widać, że nadal piłka przyciąga młodych i zdolnych, i co prawda Benhakker to legenda - ale on wnosi nowe wzorce, daje szanse. ja wiem... może będziemy druga Brazylią kiedyś? Smile

01.04.2007 19:49:58
levi'
Moderator
*

Cytat:
może będziemy druga Brazylią kiedyś?

aqrat na to bym nie liczył :hihi: ja pprostu mam nadzieje, że w przyszłości będą nam się częściej (baaa może nawet cały czas) zdarzały mecze takie jak z Portugalią Rotfl poprostu żebyśmy się zaczeli liczyć na arenie miedzynarodowej :lmao:

01.04.2007 21:04:47
Falkhor
Administrator
*

levi', Trcohe więcej optymizmu Smile Smile Od tego w końcu się wszystko zaczyna - od pozytywnego nastawienia Smile

Jakich macie faworytów w Orange Ekstraklasie? Smile

01.04.2007 21:13:50
levi'
Moderator
*

Cytat:
levi', Trcohe więcej optymizmu

nom jeśli chodzi o sport to jestem optymistą xD ale aqrat w tym fachu nie chodzi tylko o sam talent młodych chłopaków :O niestety tu bardzo duże znazcenie ma cała infrastruktura :eek: a niestety tego u nas brakuje...
...np we francji, angli, a nawet w holandii - młodzi chłopcy już od najmłodszych lat (5-6) mają dostęp do profesjonalistów i profesjonalnego sprzętu :O, do profesjonalnych szkółek piłkarskich... a u nas :?: :!: niestety ale to co mamy to za mało :eek: mam nadzieję, że znajdą się na to pieniądze i wkońcu zaczną powstawać "prawdziwe" szkoło o profilu czysto sportowym :!: =D

Cytat:
Jakich macie faworytów w Orange Ekstraklasie?

ja mam 2ch faworytów: BOT gks bełchatów vs wisła kratów xD
ale wydaje mi się, że w tym sezionie to BOT wzniesie ku górze puchar ekstraklasy Rotfl

02.04.2007 10:16:15
terelka
Moderator
*

Dla mnie faworytem jest zawsze Wisła Kraków Biggrin Chociaż teraz przyznam się szczerze, że niezbyt się interesuje nasza rodzimą liga, może dlatego, że ta Wisła to już nie jest ta sama Wisła co pare lat temu... z Żurawskim, Kosowskim...

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

09.04.2007 21:38:19
Guru

*

Cytat:
może dlatego, że ta Wisła to już nie jest ta sama Wisła co pare lat temu... z Żurawskim, Kosowskim...

Zurawski, Frankowski, Uche, Kuzba, Kosowski... oj piekne lata to byly :nerd:

A jak myslicie kto zdobedzie tytul?
Zaglebie gromi Arke 6-0, Legia wygrywa z Korona, Liderami sa Zaglebie i GKS, Legia 6pkt straty, Jesli dzis Wisla wygra z Widzewem bedzie miec 7pkt straty, i 5 miejsce... dawno nie bylo tak ciekawie...

Miłość jest najwyższym sensem istnienia
22.04.2007 13:14:20
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

blog Gry online Banki Preselek accomodation