Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Oni głosowali przeciw Podkarpaciu
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

michas, Oby się to nie spełniło, co mówisz, bo pewnie powstałaby jakaś Republika Podkarpacka Tongue Tongue Tongue

Nie ma jednak co ukrywać, że nasz region, województwo, o dopłaty musi walczyc samo. Trudno, centrala nas przycina, więc trzeba pisac więcej wniosków, robić biznes plany i sunąć do przodu pod wiatr.

Lotnisko wg mnie i tak sobie poradzi. Ale ma 'pod górkę'. Zupełnie niepotrzebnie.

14.01.2007 08:43:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

mi sie zdaje że chyba ten rząd chec własnie zrobić z podlkarpacia

Falkhor napisał(a):
Republika Podkarpacka

takie jest moje zdanie przynajmniej bo tutaj to nic sie nie dzieje w maszym regionie ani nie ma zadnych inwestorów ani nikt nie inwestuje w ten region rzad zmniejsza wydakti na ten region a to odstrasza inwestorów mysle ze to zmniejszenie budrzetu to planowe działania rzadubo jaki inwestor bedzie chciał inwestowac w region który nie ma odpowiedniej infraskruktury nie ma dróg,lotnisko tez nie spełnia do końca wszystkich wymogów przede wszystkim za mały terminal i za mała ilosc połączen

14.01.2007 13:44:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

moze nie jest to powód do takiego czarnowidztwa, hmmm? Wydaje mi się, że północno-wschodni skraj naszego kraju ma jeszcze gorzej. Tam jakoś inwestycje też nie sypią się jak grzyby po deszczu. Ale moge być niedoinformowany z drugiej strony...

Dlatego ja uważam, że praktycznie jak zawsze - trzeba sobie będzie w tej części Polski radzić samemu. Dolina lotnicza jest naszą szansą. Oraz wspaniałe tereny pod inwestycję. Martwię się tylko o to, żeby tej naszej ładnej zieleni po prostu nie zadeptano...

Zamiast zadymionego i zakorkowanego Podkarpacia wolę już takie, jakie jest teraz...

14.01.2007 15:38:13
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

nio dzisiaj w informacjach na polsacie mówili ze luz w lecie zostanie utworzone nowe połączenie z lotniska w jasionce do new york a w planach jest tez utworzenie połączeń z dablinem paryzem i berlinem lotnisko w jasionce bedzie 3 w polsce z którego beda odlatywac samoloty do usa wiec nie jest tak zle jak przewidywałem,jeszcze teraz zeby zajeli sie ta autostrada i zeby w miare szybko powsrtała a nie w 2867 bo jak bedzie i autostrada to i inwestorzy beda łaskawszym okiem spoglądać na nasz region Smile a tak bedąc jeszcze przy drogach to przede wszystkim powinni na pierwszym miejscu zając sie obwodnicą naszego city uwazam ze jest bardzo potrzebna naszemu miastu obwodnica z prawdziwego zdarzeniabo ulica armii krajowej to jest zwykła miejska ulica a nie zadna obwodnica jak to jeszcze nie dawno starano sie wmówić mieszkańcom na spotkaniach z władzami miasta Smile

15.01.2007 22:13:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

michas, W 2867r. ma powstać pierwsza bramka i pierwsze 12 km Tongue Tongue Tongue

Lotnisko sobie na pewno poradzi. jak mówiłem, cały czas dba o to, aby się rozwijac i oferować co raz lepsze połączenia z co raz to nowymi miejscami. pamiętajmy, że może sie jeszcze... otworzyć na wschód, a wtedy będzie znakomitym miejscem na mapie... Czas pokaże Smile

16.01.2007 11:10:58
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

odzyskiwanie danych warszawa pozastaw Cheap Holiday to Grenada prawidłowa waga Commercial union