Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Okularnicy! Znowu wymiana prawa jazdy??
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
Question  Okularnicy! Znowu wymiana prawa jazdy??

[quote]Masz słaby wzrok i jeździsz autem? Sięgnij po swoje prawo jazdy i sprawdź kod w ostatniej rubryce. Twój dokument może być nieważny. Wszystko przez zamieszanie w przepisach, do których nie dostosowali się lekarze i wydziały komunikacji – ostrzega "Dziennik".
Chodzi o dokumenty wydane po 1 stycznia 2002 roku(..)
Wadliwe "prawko" trzeba jak najszybciej wymienić, bo za kierowanie z nielegalnym dokumentem grozi co najmniej mandat. Niestety, wydziały komunikacji, choć same nawaliły, nie chcą finansować wymiany. Trzeba się przygotować na wydatek minimum 70 zł.[/quote]
Źródło - o2.pl

No ja kręce... Oczywiście jak zoabczyłem ten artykuł od razu pobiegłem po prawko zoabczyć, co tam na nim napisano. Całe szczęście mam kod 4cyfrowy, chociaż inny aniżeli te podane na stronie Tongue Ale jest 4 cyferki.

Kto zabuli? Oczywiście - MY, kierowcy...

16.01.2008 12:13:26
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
RE: Okularnicy! Znowu wymiana prawa jazdy??

Kto zabuli!? Ja Sad Nietsety, w tym roku kończy mi się ważnośc prawka i muszę je wymienić, nie obędzie się bez wizyty u lekarza, łat a kit :|

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur

Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.01.2008 23:01:33 przez Demogorgon.

16.01.2008 20:07:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

ziomalka - Trzeba się do tego przyzwyczajać.... wymiany dowodów, tablic rejestracyjnych, paszportów, prawek, niedługo pewnie jeszcze kart z PIN2... to świetne źródło dochodów dla Państwa. Bo i tak w końcu kupuje to wszystko za pieniądze podatników i beirze od nich drugi raz za... wydanei dokumentu, za który podatnik zapąłcił... podatkami. No koło normalnie Animatedwink Błędne @)

19.01.2008 23:01:29
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Mariusz Prawy

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Kolega nosi okulary i poszedł do urzędu. A tam się dowiedział, że nie musi niczego wymieniać. Nic z tego nie rozumiem :noidea: Muszę go wypytać dokładnie o to.

Zakon Rycerzy Boju Dnia Ostatniego komturia łańcucka
20.01.2008 00:29:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

recykling torebki damskie Teksty piosenek l oferty pracy katalog firm i usług w anglii