Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 Następna > Ostatnia »
Okolica...
AutorWiadomość
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 149

Jak ktoś jest kiepskim kierowcą to na pewno wjedzie nawet i oznaczoną zanizopna studzienkęSmile

14.08.2006 20:14:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

lukascompl, Bueheheh Tongue No tak. Ale w kilku miejscach z poziomu widoku kierowcy ciężko to zauważyć, bo jest niby równo, ale jak wjedziesz przy 60km/h to można łatwo stracić kontrolę nad kółkiem...

15.08.2006 12:06:59
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
qb

*

Portfel: 78

Mam nadzieje, ze w miare szybko sie z tym uporaja, bo teraz to jest cos na ksztalt "Ulicy Wiązów".

Nie chce mi sie wracac do domu ze swiadomoscia, ze wjezdzajac na posesje obedre podwozie na calej dlugosci.

Music is soundtrack of my life...
18.08.2006 02:33:37
lukascompl

*

Więcej jest takich ulic Wiązów w Łańcucie- chocby ulica nieznaczaca ale utylitarna jaka jest Tkacka- kiedy zostanie wyremontowana tego nikt nie wie-a może nawet nie chce wiedzieć.

18.08.2006 22:32:17
BTL

*

Portfel: 20

No ale podzwierzyniec nie tylko slynie z tego zze bedze mial kostke ale i z tego ze maja tam zajeXXXXX ekipa i mieszkaja tam zajeXXXXX ludzie Smile.....

edit : maciej
Staramy sie nie przeklinać na forum Smile

23.08.2006 16:04:35
lukascompl

*

BTL, Po poziomie twojego języka codziennego to naprawdę fajna ekipa :565:

24.08.2006 15:33:59
Falkhor
Administrator
*

A ja już się stęskniłem za kolonią Biggrin Chyba, jak tylko powyrabiam się ze wszystkim, wezmę bajka i smigne zobaczyć, co tam z asfaltem... Biggrin Czy jeszcze nie ukradli Biggrin Biggrin Biggrin

28.08.2006 18:05:47
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
grzenio

*

Portfel: 1,393

Falkhor napisał(a):
smigne zobaczyć, co tam z asfaltem... Biggrin Czy jeszcze nie ukradli Biggrin Biggrin Biggrin

Nie ma obawy. Sołtys na noc zwija Biggrin

28.08.2006 18:25:48
kitex

Portfel: 11

Witam !!JMacie oczywiście racje wysławianie pod niebiosa inwestycji typu ulica i chodnik to lekka przesada .Gdyby nie unia to pewnie w dalszym ciągu śmigalibyśmy po starym jeszcze przez ładnych parę lat. Nie wiem czy Pamiętacie kanalizowanie podzwierzyńca w 1999roku jak na najstarsza dzielnice to troczę pózno .Po niektórych wioskach było szybciej a tu ludziska z szambami się użerali Ji ten wieczorny zapaszek szanel nr5 .
Uważam ze władze naszego miasta powinny wziąć pod uwagę to iż przez przez wiele lat zapomniany podzwierzyniec powinien w dalszym ciągu się rozwijać a jest jeszcze mnustwo do zrobienia .Wezmy np. ulice Braci Śniadeckich jedna z najmłotrzych dzielnica do kazdej bocznej uliczki dywanik jak się patrzy a niedawno jeszcze szczere pola .My na razie musimy zadowolić się arszowymi J, ale jest temat na przyszłość jeśli na Braci ..się dało to na podzwierzyncu może kiedys tez zabłyśnie. Przecież Łańcut nie kończy się na przejezdzie kolejowymJ

16.09.2006 10:04:38
nws

*

Portfel: 41

wrrrr.jak tak czytam mądrosci administratora to aż mi go szkodaDrwi
POdzwierzyniec,po pierwsze plus naszej dzielnicy:
-mozemy sie pochwalić poradnią zdrowotna,,nawet znajdzie sie oddzial dla zawistnych ludzi jak tyDrwi
-oddział poczty Łańcut
-parafie gdzie proboszcz jest od 20 lat i trzyma poziom,czego w innych parafiach nie widać
-gimnazjum ,podstawówka,liceum gdzie jest największa zapewne ilośc uczniów
-przedszkole które jest wypas
-oswietlone ulice noca,to nie musze pisac,nie to co u ciebie gasza lampy o 23Tongue
-zaklady pracy ,które zatrudniają dużą ilość ludzi,
-jeżeli chodzi o sklepy itd.to nie narzekałem,dlaczego w nocy tyle ludzi widuje spoza manhattanu????bo mamy 24na dobe/a nie jakąś biedronke czy stonke do 22Drwi
-administracje i po co żeby hajs szedł w niepowołane ręce,i najważniejsze nie ma posterunku policji bo jest nie potrzebny nam,i jest nam z tym dobrze

dla ścisłości centrum czyli Łańcut odwiedzałem raz na 2msc,wszystko mamy u siebie pod nosem ,to sie nazywa dobra aglomeracjaAnimatedwink))ajjjj

na własny sposóbAnimatedwink))
30.12.2006 02:07:38
Falkhor
Administrator
*

nws,

Cytat:
wrrrr.jak tak czytam mądrosci administratora to aż mi go szkodaDrwi

Widząc resztę posta, to i tak uważam, że dobrze napisałem Smile Tongue W końcu ktoś rzeczowo obronił 'Manhattan'.

Cytat:
-oswietlone ulice noca,to nie musze pisac,nie to co u ciebie gasza lampy o 23Tongue

Nooo tak się akurat składa, że u mnie oświetlenie drogi... pali się 24h/24h... Taka specyfika Tongue

Z resztą... jak jeżdżę rowerem, to tylko po Manhattanie Tongue Potem wyjazd /za sruby/ albo na Wolę... hehe Smile

30.12.2006 09:33:40
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

nws napisał(a):
i najważniejsze nie ma posterunku policji bo jest nie potrzebny nam,i jest nam z tym dobrze

hehe no tak poporstu jakby zrobili posterunek to odrazu by znikł tak samo jak przystanki autobusowe ?

a co do odwiedzania centrum Łańcuta to ja tam mieszkam i ja nie odwiedzam podzwierzynca bo tez mam wszystko pod nosem ^^ zauwaz ze to dziala w 2 strony wiec nie masz sie czym chwalic Drwi

30.12.2006 17:38:05
Falkhor
Administrator
*

Hmmm... w sumie to dobrze, że i tu i tu jest gdzie co kupić - tak to jedna strona musiałaby się taszczyć do drugiej lub na odwrót. W sumie to ja i tak nie widze podziału między 'dzielnicami' Smile Ale jak się popatrzy na mapę, to coś tam niby widac Tongue

30.12.2006 21:21:31
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

widac tory kolejowe Drwi ja do ludzi z podzwierzynca i okolic nic nie mam spoko ludzie Tongue ale jakis tam podzial istnieje

31.12.2006 14:10:04
Falkhor
Administrator
*

Qmar, ba, no a dlaczego miałbym do nic cos mieć? Sam mieszkam na zadupiu... jak mówiłem Ziomalce - jesli ona mieszka w Texasie, nws na manhattanie, to ja chyba w Meksyku Tongue Biggrin Biggrin Biggrin

Podziały są geograficznie, ale społecznie... nie sądzę. Chyba tylko dla fanatyków lub osób z problemami Smile

02.01.2007 11:36:02
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: