Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFERUJE PRACE W PIZZERII ŁAŃCUT
01.02.2008, 22:41:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2008 04:44:10 przez Mateo.)
OFERUJE PRACE W PIZZERII ŁAŃCUT
Witam!

mam do zaoferowania pracę dla dziewczyny w pizzerii w Łańcucie. Jako kelnerka i pomoc w kuchni. Praca od 11 do 22.
Praca w miłej atmosferze z miłymi, fajnymi ludźmi. Płaca 1000-1500 zł.

Wymagania:

- chęci do pracy
- uczciwość
- uśmiech na twarzy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
- mile widziane doświadczenie

Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt poprzez forum (Prywatna Wiadomość)

Pozdrawiam

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02.02.2008, 00:15:01
RE: OFERUJE PRACW W PIZZERII ŁAŃCUT
Baku przyznaj sie ktora pizzeria jest Twoja ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.02.2008, 04:43:51
RE: OFERUJE PRACW W PIZZERII ŁAŃCUT
żadna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji znajomy szuka pracownicy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
04.02.2008, 09:12:52
RE: OFERUJE PRACE W PIZZERII ŁAŃCUT
Szkoda, że tylko dziewczyny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jakby szukali chłopaka, to może bym się i ja zgłosił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
04.02.2008, 09:59:49
niechce tu robic Bakowi propagandy ale tyczy sie faceta: Falk w soltysie szukaja kucharza ^^ (ale nie idz bo ja tam chodzic nie bede juz ^^ joke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

04.02.2008, 21:25:30
Qmar żadnej propagandy nie robisz. Dałem ogłoszenie żeby komuś pomóc prace znaleść i tyle.

05.02.2008, 08:38:23
Bake - I dobrze zrobiłeś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Q - Ja tam płakac nie będe, jak nie będziesz przychodził Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
22.04.2008, 13:48:17
Witam,
ja jestem zainteresowana tylko nie wiem czy ta praca jest nadal aktualnaPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.04.2008, 18:42:59
niestety już neiaktualne

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy