Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odnowiona łańcucka Poczta Polska
03.12.2007, 16:21:45
Odnowiona łańcucka Poczta Polska
Tak obecnie wygląda budynek naszej głównej poczty łańcuckiej:

[center]Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Foto [/center]

Podoba się Wam? Wreszcie jest estetycznie, ale kiedy w poprzednim tygodniu poszedłem na pocztę coś sprawdzić, to kolejki były pieruńskie. Zapytam więc - czy wygląd nowego budynku podniesie komfort korzystania z usług nasze poczty Polskiej?
Czy może poczta miała inne priorytety wg Waws, którymi powinna się zająć?
No i po prostu - jest ładniej, gorzej, a może mógł być inny kolor? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
03.12.2007, 18:18:04

kolory takie ni jakie
poczta powinna sie zajac tym zeby zawsze dobrze paczki chodzily choc nie mam zabardzo na co narzekac nie jest zle w porownaniu z innymi
ale jednak ten kolor to nie taki

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.12.2007, 21:37:52

Mnie zastanawia jak to się przełoży na pracę pań z okienka... czy nadal będą kolejki po 14 osób do jedynego otwartego ?
03.12.2007, 22:38:35

Kuru, Nie sądzę, aby kolor budynku ani jego mimo wszystko milsza niż dotychczas powierzchowność - wpłynęła na panie z okienka... Mnie rzadko się zdarza korzystać z poczty, więc trudno mi generalizować, ale jednak są przypadki, że jakość obsługi na naszej łańcuckiej poczcie budzi zastrzeżenia.
03.12.2007, 23:01:37

ja z poczty jedynie korzystam w taki sposb ze czekam az paczka/list od mnie przychodzi zadko cos wysylam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.12.2007, 01:15:39

wewnatrz penwie nic sie nie zmieni ani obslugi ani wygladu , al to dobrez ze rmontuja jest coraz leoiej coraz wiecej sie remontuje , zawsze to jakos poprawia prestiz

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
04.12.2007, 09:00:47

swoja drogą wiekszosc budynkow mogli by tak ladnie zrobic przynajmniej przyjemniej by było chodzic po miescie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

04.12.2007, 09:50:55

Kuru napisał(a):Mnie zastanawia jak to się przełoży na pracę pań z okienka... czy nadal będą kolejki po 14 osób do jedynego otwartego ?

ja też jestem tego strasznie ciekaw Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
paczki tez mogłyby szybciej docierać do ludzi bo teraz PRIORYTET idzie nawet kilka dni :/

ps. tylko zekać aż w Łańcucie będzie INPOST XP zapewne zrobi poczcie delikatnie mówiąc "koło d**y" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
04.12.2007, 09:58:00

Joy_ride,
Cytat:INPOST

A jakieś detale w tej sprawie? :nerd: :nerd: :puppyeyes:
04.12.2007, 10:22:46

Qmar napisał(a):swoja drogą wiekszosc budynkow mogli by tak ladnie zrobic przynajmniej przyjemniej by było chodzic po miescie

O ile jakiś qrwiszon TNC nie pomaluje budynku...

Swoją drogą to faktycznie ładnie teraz budynek wygląda - więcej tak odnawiać, trochę mniej śmiecić i Łańcut wyglądałby przyzwoicie, a nie jak wiocha zabita dechami....
04.12.2007, 11:14:52

Kolor musi taki być. Zauważcie, że Urząd Miasta, Galeria Parkowa, a nawet I LO mają podobny kolor fasady. Chodzi tu zdaje się o jakąś strefę zabytkową w okolicach zamku.

W każdym razie - ładniej wyglądać powinna. W końcu estetyka miasta jest ważna. Natomiast co do obsługi to wątpię, żeby się poprawiła. Nadal albo załatwię sprawę w minutę, albo będę stał, bo inne okienka będą mieć przerwę.

InPost? O Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No cóż - jeżeli wejdą do Łańcuta to myślę, że Poczta bardzo szybko poprawi usługi. W Rzeszowie już są.

Zakon Rycerzy Boju Dnia Ostatniego komturia łańcucka
04.12.2007, 13:57:29

Mariusz Prawy, Hyhy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cytat:Kolor musi taki być. Zauważcie, że Urząd Miasta, Galeria Parkowa, a nawet I LO mają podobny kolor fasady.

Jakby był taki np. zielony albo niebieski... to na pewno by się z całości niexle wygryzał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cytat:InPost? O No cóż - jeżeli wejdą do Łańcuta to myślę, że Poczta bardzo szybko poprawi usługi. W Rzeszowie już są.

To i ja na to czekam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Reklama a zwłaszcza konkurencja... dźwignią handlu i jakości obsługi klienta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.12.2007, 21:46:32

Własnie TNT ...tego sie obawiam ....
04.12.2007, 22:27:58

Totti napisał(a):Własnie TNT ...tego sie obawiam ....
TNC -taki normalny cwel ....

05.12.2007, 00:16:49

szkoda slów , czasem az korci pod jego podpise obok banku dopisac "glupota cwelu"

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy