Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odnowiona łańcucka Poczta Polska
05.12.2007, 08:45:56

Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mówi się, że Pocztą Polską jak i z Telekomunikacją Polską lepiej nie zadzierać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc nei sądzę, aby ściany PP nagle upstrokacił jakiś malunek, a szkoda by było, bo wg mnie okolica poczty 'pojaśniała'.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05.12.2007, 11:42:33

Ładna, nowa elewacja. Przede wszystkim nowa. Co do koloru - to taki musi być żeby się nie wygryzał z całości miasta. Może w końcu odnowią też i resztę to jakoś to będzie wyglądać.

Smash something.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.12.2007, 20:30:58

Qmar napisał(a):
Totti napisał(a):Własnie TNT ...tego sie obawiam ....
TNC -taki normalny cwel ....

lub To Nienormalny Człowiek
Na bloku przy mojej ulicy też pojawiły się jego 3 oznaczenia (a bloki były ocieplane i tynkowane na nowo). Niestety idiotów nie brakuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PS. jakość usług poczty napewno się nie zmieniła i raczej nie zmieni (sądząc po mojej dzisiejszej wizycie ^^" )

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moje fotki
05.12.2007, 21:37:41

w rzeszowie na poczcie wszedl nowy system , zamiast kolejek podchodzisz do maszynki i dostajesz umer potem jest on wysweitlany przy okienku . owszem kolejek nie ma , stresu nie ma , ale to diabelskie narzedzie kazalo mi czekac 40 min do okienka gdzie nie bylo kolejki

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
06.12.2007, 10:39:47

Padlinka, Numerki powiadasz? To pójdźmy krok do przodu czyli w tył i zacznijmy robić listy kolejkowe, społeczne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP XP XP Pani Goździkowa, pani zajmie mnie tu miejsce, ja skoczę tylko po etopirynę XP
06.12.2007, 14:05:48

Cytat:Jakby był taki np. zielony albo niebieski... to na pewno by się z całości niexle wygryzał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mogli w barwach PP zrobić budynek: niebiesko-żółty. Każdy turysta trafiłby na pocztę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cytat:adlinka, Numerki powiadasz? To pójdźmy krok do przodu czyli w tył i zacznijmy robić listy kolejkowe, społeczne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP XP XP Pani Goździkowa, pani zajmie mnie tu miejsce, ja skoczę tylko po etopirynę XP
Taki system świetnie się sprawdzał już dawno na zachodzie. Przy wejściu bierzesz numerek i czekasz, aż się wyświetli na pasku nad okienkami.
Niestety, jeśli pracownicy poczty nadal nie będą pracować z taką częstotliwością, jak powinni, to i święty boże nie pomoże.
06.12.2007, 14:27:44

dokladnie siss pomysl sam w sobie jest dobry tylko ze ciezko z pracownikami , juz wolalabym stac w kolejce .

niebiesko-zolty jak budyne security- office w rzeszowie na jałowego .? ochyda

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
06.12.2007, 21:43:26

PO mimo nowych kolorów budynek poczty i tak wygląda jak z PRL-u ,można było zrobić ozdobne gzymsy wokół okien i okapów,to by pasowało do innych budynków.

WALKA WIARA I ODDANIE TAK NAS WYCHOWANO I TAK POZOSTANIE!!!
07.12.2007, 14:46:27

Może niedługo się chodniki wreszcie poprawią? Zrobić tak, jak obecnie robi się przy UM:

[center]Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji [/center]

Dodano: 2007-12-10, 20:11 ][/size]
[center]Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji [/center]

Plus chodnik przy UM - dzisiaj tam trochę pracusie blokowali przejazd... ale nie trwało to długo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[center]
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji [/center]

12.09.2008, 15:36:48
RE: Odnowiona łańcucka Poczta Polska
byłem dzisiaj na poczcie :/

-brak linii oddzielającej czekających od obsługiwanych!
-brak informacji "przy okienku może znajdowac się tylko osoba obsługiwana"

po lewej oraz prawej stronie pleców czułem czyjś oddech kiedy wpłacałem pokaźną sumę pieniędzy! każdy gapi w cudze papiery i pieniądze ile może!

co z tym fantem zrobić?

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
12.09.2008, 17:01:45
nie płacić nic na poczcie, ja nie pamiętam jak wygląda Poczta wewnątrz. Są banki, konta internetowe kurierzy. J*** PP

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
15.09.2008, 11:14:04
Kurcze... No taka prawda, ze ja się zjawiam na pozccie tylko wtedy, gdy nie zdażę capnąć listonosza i wsadzi mi avizo w skrzynkę (co zdarza się nawet, jak... jestem w domu........).

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.09.2008, 08:14:30
mi się wydaje że tam wewnątrz panuje jeszcze PZPR taka jest atmosferka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
16.09.2008, 08:37:47
Bo chyba więszość tych pań, które tam pracują (kurcze, czemu przy okienkach nie ma... facetów?? Dyskryminacja!) to jeszcze nieliche zabytki dawniejszych czasów. Szczytują pewnie na widok kilkunastometrowej... kolejki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wbijającej się do jednego tylko okienka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.09.2008, 14:56:49
i straszne jest że nie ma nigdzie polecenia przelewu trzeba prosić albo stać i prosić. Masarka. Do tego to duże lustro a za nim pewnie ochrona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji oni maja spoko robotę.

Ale duuużo starszych ludzi tam chodzi, mogą poczuć się jak za młodych lat ! PZPR! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy