Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oddam - szczeniaczki w bardzo dobre ręce
26.06.2007, 08:04:12
Oddam - szczeniaczki w bardzo dobre ręce
Witam,
Mam do oddania pieski (3 suczki i 2 pieski), są to kundelki, mama nieduża - ojciec niestety nieznany.Maść:
1. Suczka - biało czarna,
2. Piesek - cały czarny,
3. Reszta czarna, podpalana,
Pieski mają dopiero 4 tygodnie, także do wzięcia byłby dopiero za jakieś 3-4 tyg. ale już teraz szukam dla nich dobrego domku.
Wszelkie pytania proszę kierować: [glow=blue]stola2@op.pl[/glow]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
26.06.2007, 17:57:52

olik, Dołącz jakies fotki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chętnie pooglądamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.07.2007, 07:33:51

Ok..w końcu dołączam te zdjęcia.
Niestety to są na razie same suczkiPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale panowie niewiele się różnią jeden jest calutki czarny, gładka sierść. Drugi też czarny lekko podpalany na uszach i łapkach i ma taką puszystą sierść:0
12.07.2007, 08:22:05

jakie sliczne :] :] :] podobne do moich urwisów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji szkoda ze mam juz psa, ale popytam, moze ktos chce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
12.07.2007, 21:18:50

Ojeeeejku ale śliczne ..... :puppyeyes: Chętnie bym je przygarnęła - najbardziej to wszystkie, ale nie wiem co na to reszta mojej texańskiej rodzinnej społeczności - popytam ..... Kuuurcze, boskie są te pieski .... :puppyeyes: :puppyeyes: :puppyeyes:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
13.07.2007, 07:25:05

BŁAGAM!!!!!!
Pomózcie mi znaleźć dla nich dom!!!! Moja babcia już przy nich nie wyrabia i chce je oddać do schroniskaPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (((
A mi tak ich szkoda!!!!!!
13.07.2007, 08:29:45

porozstyłałam zdjecia psow - zobaczymy co z tego wyjdzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moze chociaz jednego ktos wezmie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mam nadzieje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

16.07.2007, 12:52:17

No i wszystkie pieski mają już domkiPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Byłam niestety na giełdzie w Załężu i je pooddawałamPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale strasznie się zryczałam, (człowiek to takie głupie stworzenie), myslę, że w dobre rece je oddałam???? chociaz wiadomo wolałabym "dokładniej" wiedzieć do kogo idą
16.07.2007, 13:40:59

olik, Będą albo pilnowac podwórka, albo będą u kogoś w domu - nie da się tak przewidzieć. Wg mnie jednak zrobiłaś wszystko co mogłas, więc może będzie to uwględnione i pieski znajdą dobry dom Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
16.07.2007, 14:29:23

oooo widze ze pieski juz znalazly domy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji fajnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji olik, sprawdzalas moze maila ? wypytywalam o pieski dokladnie, bo sasiadka zdawala sie byc zainteresowana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no ale juz za pozno - mam nadzieje ze psom bedzie dobrze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

17.07.2007, 15:55:32

Mam taką nadzieję, że w dobre ręce, przynajmniej sprawiali takie wrażenie ale i tak mi smutnoPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zuziaa dostałam jednego maila ale już niestety za późno...
A Babci powiedziałam, żeby tą swoją sunię wysterylizowała bo ja już na giełdę się nie piszę... chociaż swoją sunię kupiłam właśnie tamPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.07.2007, 18:15:31

olik napisał(a):A Babci powiedziałam, żeby tą swoją sunię wysterylizowała

tez mam suczke i tez nad tym mysle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale na razie jest grzeczna i nigdzie jej nie ciagnie :hihi:

19.07.2007, 10:40:11

Ziziaaa ja też mam sunię ale taka z niej "latawica", że wolałam sprawę rozwiązać zanim coś wyniknie.
A moja babcia też miała taki zamiar ale stwierdziła, że ta jej to jeszcze malutka jest i co wyszło ??!!!!! A co lepsze babcia jeszcze wychodziła z nią na smyczy ( a ma ogród ogrodzony) aby było bezpieczniej :]
19.07.2007, 11:38:11

olik napisał(a):A co lepsze babcia jeszcze wychodziła z nią na smyczy ( a ma ogród ogrodzony) aby było bezpieczniej :]

widac bezpieczne nie bylo :hihi:

radze jej "wtedy" nie wypuszczac, a najlepiej jeszcze w jakims kojcu zamknac - u mnie psy z ogrodzeniem radzily sobe nadzwyczaj dobrze :hihi:

19.07.2007, 14:54:36

u mojego męża była zabawna sunia, która gdy tylko zbliżał się do niej jakiś piesek to siadała i czekała aż sobie pójdziePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy