Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
o czym marzą kobiety:)
24.08.2007, 15:43:20

ziomalka napisał(a):Jaaaaaa - to już jest nieco inna sprawa - ja nie nestem stworzona do związków

Tak sobie wmawiaj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Moja babcie zawsze mi powtarza" Siedź w kącie a znajdą Cię". Może coś w tym jest. Ale jak by każdy myslal tak jak Ty to by wyszło, że nikt nie jest do związków stworzony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat: :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
24.08.2007, 16:33:50

A mi się marzy żeby wytrzymać w pracy przynajmniej do 15 września a potem pojechać gdzies na krótkie wakacje z kimś bliskim, odpocząć i ochłonąć, hmmm poszaleć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Marzy mi się również żeby czas leciał szybko ale tylko w pracy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Marzy mi się wogóle lepsza praca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No i marzy mi się żeby nie być taką zmęczoną po pracy, żeby miec jeszcze siły wtulić się w mojego misia :sweet:
No i teraz marzy mi się zimny prysznic albo lepiej żeby cały ten upalny dzień spędzić pod prysznicem...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.08.2007, 14:49:23

Marzy mi się podróż do Hiszpanii 2-tygodniowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oczywiście nie sama Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

25.08.2007, 15:05:39

Mi się marzy żeby wszystko poszło ok, i żeby wszytskie może plany się spełniły i żeby nie było tak jak to w zyciu lubi być, czyli ukalada się nie po naszej myśli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Acha i chce szybko wrócić z Krakowa do domu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
26.08.2007, 17:07:02

Marzę o kawałku tylko swojej przestrzeni, marzę o niezależności Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
31.08.2007, 23:01:55

marzę o tym żeby pozostać w domu....na zawsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
31.08.2007, 23:06:51

rudzia napisał(a):marzę o tym żeby pozostać w domu....na zawsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet:

Też o tym marzyłam jak szłam na studia. Teraz marzę o tym, żeby cofnąć czas i znów być iść na 4 a nie na 5 rok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
02.09.2007, 08:44:47

magdaaa napisał(a):Też o tym marzyłam jak szłam na studia.

Czymi mówisz, że to tak jakby normalne jest :lol-sweat: Ech...w sumie nie wiem czy dobrze robie, ale może jeszcze przeniosę sie do Rzszowa. Nie wiem jak ja przezyje bez was :lol-sweat:

Marzę o tym żeby się wreszcie porządnie wyspać :lol-sweat:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
15.09.2007, 14:02:47

rudzia napisał(a):Marzę o tym żeby się wreszcie porządnie wyspać :lol-sweat:

Ja to marzenie już zrealizowałam, a teraz marzę, żeby był wreszcie poniedziałek, pierd***ny poniedziałek .... :/

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.09.2007, 10:20:13

A ja marzę sobie teraz, żeby spełniły się moje przyszłoroczne plany i wszystko poszło dokładnie tak jak sobie planuje :lol-sweat:

29.09.2007, 14:41:20

Ja z kolei teraz marzę o tym, by jak najpredzej wrócić do domu ( chociaż z niego jeszcze nie wyjechałam ) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
19.10.2007, 12:45:32

Ja marzę o tym, by być szczęsliwą w życiu.

20.10.2007, 11:10:51

terelka napisał(a):Ja marzę o tym, by być szczęsliwą w życiu.

Podzielam, podzielam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Marzę o tym, by piekne w życiu były nie tylko chwile - one trwają zdecydowanie za krótko.

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
23.10.2007, 00:51:20

ja póki co marze żeby odpocząć i sie wyspać, I przydałby mi sie porządny masarz pleców bo od dzwigania tych torb i waliz ze stacji do mieszkania i spowrotem w Przemyślu to mnie straaaaaaaasznie wszystko boli...

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.10.2007, 12:24:26

marzę o tym żeby już był wtorek albo środa i żebym mogła wsiąść w pociąg i wreszcie wrócić do domu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy