Odpowiedz  Napisz temat 
Numer GG: 15 na sprzedaż!
Autor Wiadomość
zegfryd

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 489
Numer GG: 15 na sprzedaż!

Cytat:
Jedną z atrakcji tegorocznych aukcji charytatywnych XV Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy będzie licytacja numeru 15 komunikatora Gadu-Gadu.

Numer ten był w minionym roku wykorzystywany przez Fundację do kontaktu z Internautami. Teraz każdy z użytkowników Internetu może stać się jego właścicielem, aukcja już trwa, możecie zobaczyć ją pod tym adresem.

Aukcja ta to kontynuacja współpracy Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z komunikatorem Gadu-Gadu. W czasie XIV Finału ogromnych emocji dostarczyła licytacja numeru 14, ale także komunikator GG uruchomił specjalny numer, który umożliwił osobom śledzącym Finał w Internecie, natychmiastowy kontakt z Fundacją. W ciągu całego finałowego dnia otrzymaliśmy setki wiadomości, pozdrowień, pytań, czy wyrazów poparcia. Część z nich odczytywana była w czasie finałowej transmisji na antenie Programu II Telewizji Polskiej. Komunikator GG umożliwił także wymianę informacji z lokalnymi sztabami Orkiestry, dzięki czemu mogliśmy na bieżąco podawać szacunkowy wynik finałowej zbiórki.

Źródło

Jak ktoś chce to mogę sprzedać mój, w sumie to ma z 7 znaków, ale i cena może być o kilka zer niższa Smile

Zaczarowany pierniczek
10.12.2006 00:41:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 16,041

Taka akcja to ogromna reklama dla samego komunikatora - czyli firmy, która go robi. Nie mówiąc już o nowych klientach, do których GG dotrze poprzez akcję.

ALE w tym wypadku, gdy chodzi o cel charytatywny i tak dobrze nam wszystkim znany - nie mam nic przeciwko, aby znowu ten numer kupiła sobie na rok jakas inna firma, a kasa popłyneła dla dzieci Smile

10.12.2006 08:13:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *