Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Nowy American Pie 5 - bez-ubraniowa impreza :)
AutorWiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 0
Nowy American Pie 5 - bez-ubraniowa impreza :)

[center] [/center]

Cytat:
Odważysz się na uczestnictwo w najbardziej odjazdowej tradycji uczelni z setkami golusieńkich studentów? Zatem szykuj się na skosztowanie kolejnego kawałka amerykańskiego placka serwowanego w stylu Stiflera – oto American Pie: Naga mila!
Ledwie Erik Stifler zdał sobie sprawę, że może być pierwszym uczniem, który ukończy studia będąc prawiczkiem, postanowił dołożyć wszelkich starań, aby to zmienić. Po wysłuchaniu kilku rzeczowych rad ojca Jima (Eugene Levy), Eryk jest gotów do startu w niesławnym dorocznym wyścigu – „Nagiej mili”, podczas którego jego oddani przyjaciele i grupka niespecjalnie odzianych panienek zrobią wszystko, by był to niezapomniany weekend.

zrodlo : filmweb

Nowiutka wersja American Pie 5 Nie trzeba chyba opisywać - Polecam Smile Film powinien być już dostępny w wypożyczalniach DVD w całym kraju Smile

Oglądał ktoś poprzednie części ?? Ktora wam sie najbardziej podobała ? Jakie wrażenia ? Smile

Pozdrawiam Maciej
12.12.2006 03:19:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Zuziaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

ogladalam wszystkie czesci Biggrin powiem tak - film dobry na odmozdzenie Biggrin czyli nie myslec tylko patrzec Biggrin
w sumie ostatnia czesc - ta z mlodym Stiflerem - nie pamietam tytuły - była najlzejsza, poprzednie - hmmm kazdy kto ogladal - wie Biggrin
zobaczymy jaka jest ta najnowasza Biggrin

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
12.12.2006 09:35:43
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

Heh Smile Wszystkich części (4?!?!?!)... chyba nie oglądałem. Hmmm... Można się posmiać, to na pewno. Zuziaaa ma rację - film na odmóżdżkowanie Tongue Smile Płytki, wulgarny nieco, epatujący przede wszystkim golizną Smile Film dobry do oglądania w towarzystwie przy piwku. Niekoniecznie bezalkoholowym Tongue Od AmericanPajów wolę jednak Road Trip czy nawet EuroTrip... AliG... How HIGH Biggrin W sumie to nawet tylko Road Trip i How High. Też można wiele dowiedzieć się z nich o tym, jak należy np. studiować Tongue Smile

Poooozdro.

PS. Będzie w Łańcucie kiedyś ten film? Biggrin

12.12.2006 10:56:08
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Joy_ride

*

Reputacja: 1

moim zdaniem im więcej American Pie tym się bardziej wypala ten film Sad zmieniają obsadę Sad kiepsniejsze scenariusze itd.

ale oglądnąć zawsze można Biggrin

12.12.2006 19:12:11
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Ja uwielbiam wszystkie American Pie - fajny, smieszny film, ktory nie traktuje zycia serio Smile Mozna sie posmiac. Juz wkrotce mam zamiar obejrzec ta najnowasza czesc. Mam nadzieje, ze bedzie rownie dobra jak poprzednie Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

17.12.2006 22:11:52
Zuziaaa

*

ogladalam Tongue ehhhh Tongue chyba wrocił troche klimat starszych odcinkow - czasami byly momenty obrzydliwe, czasami smieszne, czasami kretynskie, a czasami takie jak w filmie romantycznym ... Smile
czy polecam ? nie wiem Smile ale mozecie sprobowac zaczac go ogladac Tongue

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
18.12.2006 09:39:53
Guru

*

ogladalem wszystkie czesci i ta jest chyba najglupsza, ale w rozumieniu kretynska, malo smieszna. mysle ze powinni zaprzestac krecenia dalszych czesci, sa po prostu coraz gorsze... to tak moim skromnym zdaniem Biggrin

Miłość jest najwyższym sensem istnienia
19.12.2006 14:50:00
maciej
Administrator
*

Reputacja: 5

Guru napisał(a):
ta jest chyba najglupsza, ale w rozumieniu kretynska, malo smieszna. mysle ze powinni zaprzestac krecenia dalszych czesci, sa po prostu coraz gorsze

Zgadzam sie z toba ta czesc to z deka duzy niewypał porownujac wszystkie poprzednie czesci. Ale heh tu chyba o to chodzi aby posmiac sie z "amerykanów" Smile

Pozdrawiam Maciej
20.12.2006 01:48:44
iwcia
Moderator
*

Reputacja: 3

Fajny film, ale porownujac te wczesniejsze czesci to wypada przy nich blado Tongue wolalam jednak tamtych aktorow Smile Ale przyznam ze posmiać sie tez pośmialam, i ogolnie komedyjka fajna i przyjemna Tongue jak to American Pie, mysle ze na tym odcinku sie nie zakonczy Animatedwink za bardzo popularny film, a aktorzy beda sie zmieniac jeszcze nie jeden raz Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
21.12.2006 19:58:24
terelka
Moderator
*

Właśnie obejrzałam kawałek American Pie i po 32 minutach mi się znudziło...- to mówi samo za siebie. Reszte obejrze jutro. Ale fakt, wcześniejsze wersje były lepsze.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

21.12.2006 23:54:00
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

Nio to jak już nawet Terelka mówi, że...

Cytat:
Ja uwielbiam wszystkie American Pie - fajny, smieszny film, ktory nie traktuje zycia serio

a potem...

Cytat:
Właśnie obejrzałam kawałek American Pie i po 32 minutach mi się znudziło...- to mówi samo za siebie. Reszte obejrze jutro. Ale fakt, wcześniejsze wersje były lepsze.

to chyba wolę zainwestować kase w inny tytuł Sad

22.12.2006 10:01:01
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

http://www.denkalla.midvintere.com/ branze python location appartement londres lazienka