Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noworoczne postanowienia
30.12.2006, 22:27:46

ziomalka, echhh... ja myslę, że Ty masz duuuże pokłady optymizmu, jednak zwyczajnie najzwyczajniej w świecie przygniata Cię stos nauki i obowiązków... To jest zwykły natłok, nacisk, tumult Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przejdzie. Czasem trzeba zgiąć kark Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmmmmm... Idąc za ciosem - Byc bardziej wyrozumiałym i cierpliwym dla innych.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
30.12.2006, 22:43:07

uczyć sie... uczyć sie matmy... zrozumieć matme... polubić matme... oj może nie będe wybiegać w aż tak daleką przyszłość Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.01.2007, 23:03:32

MOJE NOWOROCZNE POSTANOWIENIE;:
chciałbym zeby chciało mi sie chcieć:)troche dziwne :]ale mam z tym problem bo jestem dosyc leniwyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.01.2007, 00:41:37

A moje, kupić wreszcie dobry spadochron zapasowy i nauczyć się robić sata (figura akrobacyjna, trudna i bardzo niebezpieczna z napędem ) no ale dreams ........

fotografia lotnicza , moje fotografie z lotu ptaka
08.01.2007, 17:27:37

michas napisał(a):MOJE NOWOROCZNE POSTANOWIENIE;:
chciałbym zeby chciało mi sie chcieć:)troche dziwne :]ale mam z tym problem bo jestem dosyc leniwyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

hmmm.... nie tylko tobie to "bliskie"

Moje noworoczne postanowienia:

-efektywniej wykorzystywać czas
-mniej "kąpa"
10.01.2007, 10:30:25

A z mojego - jednego z postanowień - wyszło nic innego jak SHIT .. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ale liczą sie dobre intęęncje

Przypomniałam sobie jeszcze o jednym - byc milcza i zyczliwsza dlaco po niektórych luuuudzisków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
10.01.2007, 10:36:37

ziomalka napisał(a):byc milcza i zyczliwsza dlaco po niektórych luuuudzisków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

postaram sie czasem pilnowac co bys taka byla Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
10.01.2007, 10:36:51

postanawiam że nic nie postanowie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.01.2007, 17:48:10

hie hie Oki podzielam zdanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji po co sie zobowiazywac jak i tak nic nie zrobie ? hihih

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
11.01.2007, 14:40:55

po co postanawiać i planować niewiadomo co dużo dużo wcześniej, kto wie co będzie potem... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

11.01.2007, 17:40:44

cii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moze akurat okazes ei ze nasi pracowici Forumowicze spełnia swoje wszyttskie postanowienia , ostatecznie nie wszyscy sa tak leniwi jak my Oki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
11.01.2007, 17:44:59

może i tak ale ja nie lubie z rozmachem niczego planować, wole iść tak troche na spontan Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji co ma być to i tak będzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12.01.2007, 10:02:23

Dosłownie przed chwilą przeczytałem sobie na pewnej stronie, że mija czas... trwalości noworocznych postanowień.

JEŻELI teraz jeszcze jakoś się przełamiemy i dalej będziemy kontynuować postanowienie noworoczne - to mamy OGROMNĄ szansę na sukces!
01.02.2007, 21:25:10

hehehe ja już nie dotrzymuje PRAWIE żadnego postanowienia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji oprócz jednego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale to jest średnio zależne ode mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

11.02.2007, 19:37:45

31 grudnia 2007 sprawdzimy nasze postanowienia- by w przyszłym roku znaleść być może inne, lub.....ale narazie trwajmy przy obecnych.
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy