Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Nowoczesne laboratorium politechniki w Albigowej
AutorWiadomość
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

jasne jasne Biggrin dobrze Falkhor że zachwalasz Biggrin robisz nam reklame Biggrin heh
a tak na serio to całkiem fajna sprawa ta filia Biggrin

ahaa jak jakaś dziewczyna szuka lokum to wspomne, że mam jeden wolny pokoik i mieszkam ok 1 km od szkółki heh (śmiech)
levi' zawsze pomoże Biggrin
zapraszam na "studia" Biggrin heh

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
10.02.2007 14:28:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

levi', Heh Tongue No nie wiem, czy bym czytając taką porpozycję szedł gdziekolwiek z myslą o... nauce Tongue Nooooooo ale próbuj. W końcu różne kobiety, różne wymagania... różne możliwości Tongue Ale skoro masz 1km tylko - to może już wiesz, gdzie będziesz studiował? Tongue

10.02.2007 15:23:10
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

cio?? ja coś związanego z biologią albo chemią?? gościu ty się chyba nie słyszysz hehe Biggrin
jestem totalnie anty- jeśli chodzi o te przedmioty!! :555:

ja tylko robie tu reklame więc ciii Biggrin

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
10.02.2007 15:53:29
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 149

TAK- czytam te wszystkie posty i aż strach od niewiedzy a nawet jakiegoś średniowiecznego zaklęśnięcia - biotechnologia to kierunek niezwykle nowoczesny, precyzyjny i nadal nieodkryty- nie oznacza to, iż w labolatoriach tworzy się jakieś niestworzone rzeczy, a już wspomnienie o ślimakach-pomrowach, wywołuje odium totalnego dla ludzi wykształconych wstrząsów. Pytanie dlaczego studenci nie mogą na razie brać udział w labolatoryjnych ćwiczeniach w albigowej- dla mnie jako studenta biologii- wydaje się oczywiste- takie zajęcia są niezwykle kosztowne i w razie jakiekolwiek błędu przy aparaturze pociągają ogromne nakłady naprawcze. To nie jest tak że wchodzi się do labolatorium i wykonuje się coś według schematu-potrzebna jest duża wiedza na temat biologii tak mikroskopijnej struktury jaką jest komórka-a zajęcia jak podejrzewam są prowadzone w celach edukacyjnych w Rzeszowie- Takie centrum powstają na wszystkich uczelniach w oddaleniu od centrów dużych miast- by wyniki nie były fałszowane przez antropologiczną szkody np. transportu czy innych czynników. I jeszcze jedna prośba do Falkhora, -jeśli już coś chcesz komentować-to zastanów się czy twój post ma jako taki jakiś poziom-jeśli nie to lepiej nie pisz-ja tak robię- na szczęście.

10.02.2007 17:49:24
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: