Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Nowiutki MMORPG za darmo
AutorWiadomość
zegfryd

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 562
Nowiutki MMORPG za darmo

Studio Silent Grove Studios postanowiło zmienić zasady użytkowania swojej najnowszej sieciówki Dawnspire: Prelude (data wydania - wrzesień 2006). Zamiast darmowych pięciu godzin, gracze otrzymają możliwość nieograniczonej czasowo zabawy. Oczywiście nie obejdzie się bez komplikacji.`

Użytkownik będzie mógł bawić się za darmo, jednak w nieco okrojoną wersję Dawnspire.

Zablokowane opcje to: gracze mogą posiadać maksymalnie dwie postacie (cztery w normalnej wersji), nie mogą uczestniczyć w walkach gildii, ich postacie nie są uwzględniane i pokazywane w światowym rankingu

Do innych ciekawostek związanych z tytułem należą pierwsze testy nowej klasy. Jest nią krasnoludzki wojownik (dwarven seeker). Gracze mogą na specjalnych serwerach zmierzyć się z osobami testującymi tę postać.

Źródło

Strona domowa
Galeria krasnoluda

Zaczarowany pierniczek
18.10.2006 22:54:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
maheusz

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 64

Mhm... takie okrojone wersje to znam. Tak samo sie gra w Shattered Galaxy (nie jest to MMORPG stricte, bardziej MMORTS) - wiele opcji jest zablokowanych, aczkolwiek da sie bawic. Tylko zal...

Ucza sie psychologii graczy, kurde.

Śmiejąc się bo zawsze z popiołu w popiół
19.10.2006 00:26:18
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Mnie wnerwiają te gry o tyle, że... musiałbyś zacząć od samego początku i jeszcze oszukiwać, aby był naj-naj-naj Smile Oki, można się temu tak poświęcać, ale po co... gdy tego typu zawsze mają budi, można coś przekręcić, nabić, itp. Mnie spodobał się tylko LIneAge, bo mogłem sobie pójść w cholerę szarą i nie przejmować się tym, ze gość zaczynał tak jak ja ale po tygodniu już ma wszystko Smile Smile

Zatem... tylko dla miłośników spędzania czasu przed kompem Smile

23.10.2006 11:15:38
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: