Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza [1] 2 3 Następna > Ostatnia »
Nowe seriale na upalne dni
AutorWiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 0
Nowe seriale na upalne dni

Czerwiec , czas wakacji , czas leniuchowania i czas..... jak to nas zachęcają reklamy i ogłoszenia ... czas na TV Smile

Dla fanów kultowych seriali, telewizja AXN zaprasza na nowe typowe amerykańskie seriale które również cieszą się popularnością tak jak Lost , Prision itp.

Cytat:
HEX: Klątwa upadłych aniołów to przerażająca opowieść o dziewczynie, która odkrywa, że posiada niesamowite umiejętności i która jednocześnie zaczyna dostrzegać budzącą się w niej seksualność. Historia rozgrywa się w scenerii położonej na uboczu angielskiej szkoły z internatem.

Cytat:
Serial Poszukiwani powstał na podstawie serii powieści 1-800-WHERE-R-YOU autorstwa bestsellerowej pisarki Meg Cabot (The Princess Diaries). Główną bohaterką Poszukiwanych jest Brooke Haslett (Gloria Reuben), agentka FBI, która robi co tylko jest w jej mocy, aby odnaleźć tysiące ludzi, którzy giną każdego roku. Robi, co do niej należy, mimo że jej metody nie cieszą się popularnością wśród przełożonych.

Cytat:
The Shield: Świat glin to serial, który łamie wszelkie reguły, jakimi do tej pory kierowali się producenci seriali z policjantami w roli głównej, a który zyskał poważne grono oddanych fanów wśród widzów i krytyków, powraca z nowymi odcinkami czwartej serii.
Akcja serialu rozgrywa się na niebezpiecznym, moralnie bardzo niejednoznacznym posterunku policyjnym na przedmieściach Los Angeles, gdzie linia pomiędzy dobrem i złem jest przekraczana wielokrotnie każdego dnia. Przekupny glina nie zamierza łamać zasad, chce aby na ulicach panował porządek, a jego własne interesy szły tak jak potrzeba. Michael Chiklis zdobył nagrodę Emmy i Złotego Globa za rolę detektywa Vica Mackey - przywódcy elitarnej grupy Strike Team rządzącej się własnym prawami i tak samo doskonale skutecznej jak skorumpowanej.

Cytat:
Wzór to serial zainspirowany prawdziwymi wydarzeniami. W rolach głównych występują Rob Morrow, David Krumholtz, Judd Hirsch i zdobywca nagrody Emmy Peter Macnicol. Głównymi bohaterami serialu są agent FBI i jego brat, matematyczny geniusz. Doświadczony i oddany pracy agent FBI, Don Eppes (Morrow) bardzo różni się od swojego młodszego brata, Charlie Eppesa (Krumholdtz), wspaniale uzdolnionego matematyka.

I jeszcze coś na Lipiec

Cytat:
Na lipiec AXN zapowiada premierę serialu pt. Huff. Jest to historia o perypetiach lekarza psychiatry, zwanego Huff’em, który prowadzi swą praktykę w Los Angeles. Pewnego dnia wydarza się tragedia: nastoletni pacjent popełnia w jego gabinecie samobójstwo. Na domiar złego w rodzinie Huffa także nie dzieje się najlepiej. Czy ten, który od wielu lat pomaga innym w rozwiązywaniu problemów, zdoła uporać się z własnym pogmatwanym życiem?

wiecej na wp.pl

Pozdrawiam Maciej
06.06.2007 15:59:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

Szkoda, że na wakacje m jak miłość nie będzie emitowane :/ Animatedwink

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

06.06.2007 16:12:56
PEPEr

*

Grupa: Zarejestrowani

heh wszystkie te seriale jakies o FBI , poszukiwaniach , dochodzeniach , tajnych sprawach . Czego nie zaczną puszczać czegoś takiego typowego dla młodzieży jak " Przyjaciele " np kiedyś , albo nie wiem .

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
06.06.2007 16:25:34
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

Hmmmmmmmmm... ciekaw jestem, ile z tego złapie moja zwykła antena, która snieży na Polsacie nawet? Tongue Sądze, że jestem w stanei zorganizować sobie lepiej sam czas i to nie serialami. Ale cześc brzmi atrakcyjnie (np. HEX Biggrin )

06.06.2007 21:36:35
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
maciej
Administrator
*

Reputacja: 5

Falkhor napisał(a):
ciekaw jestem, ile z tego złapie moja zwykła antena,

AXN jest tylko w CP , C+ oraz w kablówkach Smile

Pozdrawiam Maciej
06.06.2007 21:52:15
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

maciej, No, czyli jednak zostaje słońce, rower i mp3 Animatedwink

06.06.2007 21:59:46
blokk

*

Tak patrzę na opisy tych seriali... nic nie widzę dla siebie Shy

09.06.2007 15:51:28
Bake

*

Reputacja: 6

HEROES to jest super serial!

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
26.07.2007 15:15:56
terelka
Moderator
*

Ja oglądam Pogode na miłość Tongue

26.07.2007 15:18:56
Bake

*

mi czasami zdarzy się Star Treka ale to już nei w TV niestety...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
26.07.2007 15:42:40
marcelka

*

terelka napisał(a):
Ja oglądam Pogode na miłość

Mi też się zdarza czasem oglądać ten serial Tongue dziś chyba ostatni odcinek? o ile się nie mylę

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

27.07.2007 10:25:28
Bake

*

ja do polskich nowych seriali mam jaką awersje czy cuś :/

27.07.2007 11:18:42
terelka
Moderator
*

marcelka, chyba nie Smile bo widziałam w programie, co będzie w następnych odcinkach Biggrin

Bake, to nie jest polski serial Animatedwink raczej amerykański Biggrin wciąga jak telenowela Tongue

27.07.2007 11:42:40
Bake

*

masz mnie Tongue nie wiem czy widzieliście taki serial TAKEN - fajny ...

27.07.2007 11:51:41
terelka
Moderator
*

Bake,

Cytat:
masz mnie Tongue

hmmm Biggrin

Cytat:
nie wiem czy widzieliście taki serial TAKEN - fajny ...

niestety nie widziałam, a jaki to gatunek? kryminał?? Tongue

27.07.2007 13:48:05
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Pozycjonowanie Polskie mp3 Venise appartements strony www Toruń szukam pracy