Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowa PIZZERIA VENECJA
12.12.2007, 18:27:04
Nowa PIZZERIA VENECJA
Na lisa kuli w Łańcucie. PYYYYYYYYYYSZNA i taniiutka pizza. Byłem jadłem. POLECAM GORĄCO

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
12.12.2007, 18:29:19

MMmmmmmmm BOSKO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tym bardziej, że rzut beretem od mojej posesji XP XP

Już za dwa tygodnie będe mogła spróbować i ocenić jakość texańskiej pizzy, cooooooooolll Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
12.12.2007, 19:10:30

To zaraz kolo mnie ;] Jeszcze nie byłem, ale skoro polecacie to pewnie odwiedzę ^^
Ale mimo wszystko nie sądzę, aby ta pizzeria była popularna - lokalizacja nie jest zbyt dobra :/
12.12.2007, 19:24:05

no wlansie ja naqet nie wiem gdzie jest lisa-kuli w lancuciePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
objasnicie?

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
12.12.2007, 19:30:08

Avalanche, Co nie jest dobra, ja mam daleko ale jutro tam zaglądnę XP W końcu otwarcia nowych pizzerii w naszym wielkim mieście to codziennośc, co nie? XP :wow:

[ Dodano: 2007-12-12, 18:36 ]
Padlinka, Szukaj na http://www.inter.media.pl/nt-bin/lancut-.../mapa.html Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-12-12, 18:37 ]
Na południowy wschód od stadionu XP
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.12.2007, 20:00:26

jak sie jedzie do ziomalki to trzeba ta ulice odwiedzic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jedzie sie na braci snaideckich i zjezdza sie w dół i pod gorke i jak po prawej jest ten plac zabaw jakis z boiskiem to ulica w lewo chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12.12.2007, 20:59:25

Qmar napisał(a):jak sie jedzie do ziomalki

A skąd Ty wiesz, jak się jedzie do ziomalki Bejbe? XP
To prawda - wszystko napisałeś zgodnie z prawdą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja tam zaglądne pewnie zaraz po świetach, jeśli wogóle będe w stanie patrzeć na jedzenie po boobmardowaniu karolycznym bożnonarodzeniowym. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
12.12.2007, 22:28:01

matko to to daleko jest .

13.12.2007, 00:58:36

ziomalka napisał(a):A skąd Ty wiesz, jak się jedzie do ziomalki Bejbe?
Qmar wie wszystko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
pizza dobra ale ostra .... nie lubie zbyt ostrych rzeczy ogolnie lokal 5/10 nie jest zly ale moglo by byc lepiej lepszy soltys lub greco(pizzernia)

13.12.2007, 12:37:41

a sosy dodają do pizzy ?

-sos biały
-sos czerwony

w dużej ilości ??

bo dja mnie to podstawa :]

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
13.12.2007, 14:35:26

sos biały i keczupa dają. Wczoraj tez ja jadłem. Serio - MOIM ZDANIEM najlepsza w łańcucie

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
13.12.2007, 16:26:56

szkoda tylko ze tak daleko , ale trzeba bedzie sie przejsc

13.12.2007, 19:46:03

Bake napisał(a):Serio - MOIM ZDANIEM najlepsza w łańcucie
dla mnie za ostra reszta ok jesli chodzi o pizze - ale włańcucie lepsza jestw greco lub w soltysie(czasami)

13.12.2007, 23:58:46

Jak dla mnie Zielona ma najlepszą pizze, zaraz za nią jest Sołtys, aczkolwiek w Venecji jeszcze nie spożywałam, więc nie mogę sie wypowiedzieć XP
We wtorek będe z mega szybką wizytą w Łańcucie i może jeśli zdąże, wpadne tam na małe co nieco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
14.12.2007, 12:14:24

ziomalka daleko nie masz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

teraz takie pytanie: czy jest tam jakiś "browar"< piwko?

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy