Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nokia 5300
21.09.2008, 16:54:56
Nokia 5300
Cześć,
mam do sprzedania telefon komórkowy Nokia, model 5300, wersja biało-szara
telefon mam w stanie wizualnym -bardzo dobrym widocznie naprawdę minimalne ślady użytkowania, oraz technicznym idealnym.

-> W zestawie znajduje się:
  • Telefon Nokia 5300
  • Karta MicroSD 256MB w zestawie!!!
  • Zestaw słuchawkowy (nie używany)
  • Ładowarka
  • Kabel USB
  • Zestaw gąbek do zestawu słuchawkowego
  • Przejściówka do zestawu słuchawkowego (można podpiąć zwykłe słuchawki na Jacka)
  • Płyta CD ze sterownikami i oprogramowaniem
  • Instrukcja i przewodnik po telefonie w postaci książeczki

Telefon posiada duży, wyraźny wyświetlacz zdolny wyświetlić obraz z 262 000 kolorów, specjalne muzyczne przyciski, dzięki którym łatwo można operować odtwarzaczem muzycznym, oraz przycisk aparatu fotograficznego 1,3Megapiksela. Pełny opis telefonu wraz ze specyfikacją możesz przeczytać tutaj. Telefon ma półtora roku, jednak używany jest mniej niż pół roku (do stycznia 2008 leżał w szafie) później go kupiłem, poużywałem trochę, w między czasie miałem inny telefon więc tego nie używałem, przypomniałem sobie o nim dopiero ostatnio Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Skontaktować ze mną można się na kilka sposobów;
poprzez mail; godzio7(małpka)gmail.com
lub gadu-gadu; 5534021

cena dla forumowiczów do 250 złotych.

Oto przykładowe zdjęcia tego telefonu, z internetu.
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
22.09.2008, 19:41:55
RE: Nokia 5300
Niezłe cacuszko. O ile się nie mylę to chyba Ruda ma takie coś. W ręku telefon leży całkiem całkiem, ale jakoś nie przepadam za telefonami z tą taką przesuwaną klapką. 250zeta... dobra cena Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
24.09.2008, 13:15:49
RE: Nokia 5300
widziałem go na żywo i faktycznie stan wizualny - prawie ideał.

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy