Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 4 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No to znowu ja :D
30.08.2008, 16:45:33
No to znowu ja :D
Jak się odzywam to sporadycznie, ale za to konstruktywnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie długo będę miała święty spokój i wolne więc planuje jakieś małe spotkanie. Chciałabym się jakoś z wami spotkać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji proponuje spotkanie gdzieś po 9 ale do 13 więc wybór jest w zasadzie nie wielki, ale liczę na to, że najdziecie trochę czasuPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji może tak oryginalne zaproponuje Sema4 bo jak by na to nie spojrzeć tam iprezki są najlepsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Czekam na chętnych i mam nadzieję na jakikolwiek odwet w tej kwestii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
oczywiście zapraszam również tych, którzy nie pojawili się na żadnym ze zlotów NFM. Przekonajcie się jak bawią się waryjaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
31.08.2008, 12:13:48
RE: No to znowu ja :D
znoooowu na tygodniu heeheheh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie ma to jak stiudent Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
01.09.2008, 10:38:54
Ja odpadam... niestety
PS - ruda mam nadzieję, że oddałaś moją psychoanalizę do biblioteki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
02.09.2008, 14:24:01
10 to środa. Akurat jak dla mnie w sam raz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I najwięsze szanse na to, że będe się mógł alkoho... eee... alleintegrować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo już dawno niektórych mord nie widziałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Żeby nie było, że ja na krzywy ryj i bez wkłądu włąsnego - oferuję garażyk i grilla i nie godziny dzienne tylko podwieczorne. Może by tak było, cooo?

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.09.2008, 20:01:33
a moze sobota? taki mialam zakrecony tydzien ze teraz dopiero mam czas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
15.09.2008, 11:13:26
Tia. Zajefajnie, że wogóle dałaś jakiś znak, kontakt przed TYm spotkaniem, które tak planowałaś. Zdążyłem sobie ustawić różne plany na dwa tygodnie, by móc pobalować w ciągu przynajmniej dwóch dni, a teraz mam za dużo na głowie, by o czymkolwiek już myślec. Piwko, żarcie i czas spożytkowałem więc w inny sposób. Nie wiem jak inni oczywiście, ale ja odpadam praktycznie do 22 września. Na zapas życzę udanych imprezek przy tak fajnej organizacji :] Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.09.2008, 08:04:40
Heh i dziwiliscie sie ze nigdy do was nie przychodziłem jak zawsze dostawałem info 3 dni przed jak juz miałem inne plany.....pozdro

16.09.2008, 08:41:40
Q - Ale na koniec wakacji studenckich można by jednak o czymś pomysleć. Tyle, że pogoda się zrypała, więc zostaje opcja jakiejś imprezy domowej.

25 września
29 września

Jak ktoś będzie zainteresowany tymi terminami - można pisać. Ewentualnie zrobię coś 3 dni przed albo może u kogoś innego jakies dobre house party?

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.09.2008, 23:17:20
czwartek odpada mam spotkania w te dni
29 hmm ?..

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy