Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
Nigdy ale to nigdy nie mów kobiecie, że...
AutorWiadomość
magdaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 524

Myśle, że zakochani na ławce w parku są tak wpatrzeni w siebie, że nikogo innego nie widzą i łatwo mogą sie zapomnieć.Z drugiej jednak strony po co siedzą w parku, mogą iść do lasu, tam będzie tylko natura i oni i nikomu nie będą przeszkadza.

Falkhor napisał(a):
Ale nie, ze siądą sobie tuż obok mnie, gdy w parku czytam książke, i slinią sie tak, że zaraz i ja będę cały mokry.

Mnie również razi takie zachowanie, można siedzieć przytulać sie i od czasu do czasu buzi i tyle, a nie wylewanie na siebie ton śliny, leżenie na sobie itd. Smile pozdrooooooowieniaaaaa!!!!!

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
31.07.2006 15:08:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

magdaaa,

Cytat:
można siedzieć przytulać sie i od czasu do czasu buzi i tyle, a nie wylewanie na siebie ton śliny, leżenie na sobie itd.

Popieram jak bum cyk cyk Biggrin Z resztą nawet zakochani całujący się w taki... delikatny, czuły, namiętny nawet sposób to... dobry widok, w sensie, ze się kochają. Odrzuca mnie tylko to takie na pokaz, a często można to rozpoznać. na dzikie namiętności i wspomniane wylewanie ton śliny Tongue to można sobie w lesie. Nikt nie będzie przeszkadzał. No może wiewiórki Biggrin Tongue

31.07.2006 16:19:22
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
magdaaa

*

Portfel: 524

A jak tak sobie siedzą przytuleni to aż miło popatrzeć Biggrin

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
31.07.2006 16:49:35
Falkhor
Administrator
*

magdaaa, Ech... człowiek się może rozmażyć, prawda? Przynajmniej w tym burym świecie jest coś pięknego.

31.07.2006 19:21:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,829

Naprawde lubie patrzec na takie pary, czesto jak bylam w Rzeszowie, jechalam autobusem obserwowalam z przyjemnoscia ludzi ktorzy przytulaja sie do siebie w szumie autobusowego zgielku, ktory wydawal sie im wogole nie przeszkadzac... bezgranicznie zapatrzeni w siebie, bardzo ale to bardzo mily widok, niestety nie zdarza sie za czesto.

Innym razem widzialam pare w centrum handlowym, wygladlo to na oswiadczyny a moze chcialam zeby to tak wygladalo Smile w kazdym razie dziewczyna "wisiala" na szyi chlopakowi, on ja tulil do siebie i glosno mowila: Tak!
Naprawde po takim widoku, usmiech nie schodzi z mojej buzi przez caly dzien Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
31.07.2006 19:46:57
Falkhor
Administrator
*

iwcia, Heheheh Smile Może zaproponował jej zakupy w Media Markt? Biggrin Oczywiście zartuję Smile

Ty także opsiuejsz pary, które sie kochają, a nie które się publicznie molestują Biggrin Jak we wszystkim, i często się chyba powstarzam, zmierza to do tego, by robić to, na co się ma ochotę, ale nie rkzywdzić tym innych. Pomyślmy, że taka parka rzuca się w sobie w amorach na szyję, a tu obok idzie wdziewczyna, którą włąśnie rzucił facet dla innej... Serce się kraje. Ale z drugiej strony... tego się chyba nie da uniknąć. Prawdziwa miłośc wszystko zwycięży, nawet moherowe berety wieszające psy na dzisiejszej bezwstydnej młodzieży Biggrin

Pozdro.

01.08.2006 08:59:01
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,829

Tak dzisiaj odnosnie tematu pomyslalam sobie... ze kazdy facet powienien wiedziec czego nie mowic kobiecie. Sam powinien zorientowac sie co sprawia przykrosc i miec wyczucie co mozna a czego nie. Mysle ze rozmawiac nalezy o wszystkim, tylko delikatniej nie z "grubej rury" Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
16.09.2006 22:24:07
Falkhor
Administrator
*

iwcia,
Mysle ze rozmawiac nalezy o wszystkim, tylko delikatniej nie z "grubej rury"
Zgadzam się.

Cytat:
kazdy facet powienien wiedziec czego nie mowic kobiecie. Sam powinien zorientowac sie co sprawia przykrosc i miec wyczucie co mozna a czego nie.

Zgadzam się, ale tylko wtedy, gdy ma się SAM domyslić a KOBIETA mu coś zasugeruje, podpowiada. Biggrin No chyba, że już są tyle ze sobą, że powinni się doskonale znać. Chociaż... czy taki stan rzeczy może faktycznie kiedyś zaistnieć? Biggrin

17.09.2006 07:13:48
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

ja tam lubie szczerość i bezpośredniość a nie owijanie w bawełne, jak wyglądam brzydko to mi sie to mówi, tylko nie tak ostro : "wyglądasz jak stara krowa" czy cos innego hamskiego Tongue ale po prostu "źle wyglądasz". A na pytanie czy jestem gruba jak mi facet odpowie tak to go wyśmieje Tongue. Drogie panie, samouwielbienie dla siebie to podstawa Tongue a co facet palnie to mało ważne Tongue

29.09.2006 19:18:44
promyczek

*

Portfel: 324

a ja lubie uslyszec 'ladnie wygladasz' Smile oczywiscie nie zawsze, i nie za czesto - ale jak sie staram, to milo byc wtedy w ten sposob docenionym Smile.

16.01.2007 07:07:42
Falkhor
Administrator
*

ja uważam, że jeżeli facet ma znajoma, koleżanke, przyjaciółkę czy dziewczynę - zawsze w swobodnej rozmowie poiwnien wtrącić jakąś uwage na temat jej wyglądu Tongue Smile nie mówie tu o dzisiętkach rymowanych słownych uniesień i pochwał, ale ogólnie, że np. coś fajnego ma w swoim stroju... albo... o ZGROZO - zawsze trzeba zauważyc, że kobeita zrobiła coś z włosami Tongue Tongue Tongue

NIGDY nie można powiedziec kobiecie, że jest gruba albo że jest brzydka albo że hmmm... Z resztą... faectowi też tak się nie powinno tego mówic. Mogłaś założyc coś innego, w tamtym Ci lepiej, w tamtym Ci bardziej do twarzy, w tym bardziej mi się podobasz Tongue Ale to tak zwana - rozmowa-pułapka Tongue Tongue Tongue

Lepiej po prostu kobiety chwalic Tongue

16.01.2007 08:50:21
promyczek

*

mezczyzni tez popadaja w kompleksy wiec nie mozna im walic z lopaty. trzeba ostroznie, delikatnie...

16.01.2007 09:40:19
Falkhor
Administrator
*

promyczek, Trzeba pogodizć w Twojej wypowiedzi dwie rzeczy

Cytat:
jest gruba czy gruby.

oraz

Cytat:
trzeba to mowic umiejetnie

Smile Można tak mówic, jeśli wiemy, jak kto podchodzi do takich słów. ja użyłem określenia raczej uznawanego za niemiłe - A w przykładzie wygląda to tak - 'O rany, ale Ty jstes gruba...'

Takie zdanie nie ma wiele wspólnego z delikatnością ani dyplomacją, że tak powiem, oraz dodam, ze terapię szokową w takiej materii stosuje się z narażeniem wystąpienia akcji powstania kompleksów i złego samopoczucia.

Krytyka powinna byc umiejętna i konstruktywna. Delikatna sugestia, rozmowa o tym i tamtym, podsuwanie propozycji. Chyba, ze ktoś lubi barbarzyńską prostolinijnośc. Wtedy można ostro jechac z koksem Tongue

16.01.2007 10:10:10
promyczek

*

ja nieraz wyjezdzam z koksem i potem zaluje Drwi

Wiec jak juz takie sprawy poruszamy, musi byc tego potrzeba. Uwazam ze gdy zagraza to kondycji, trzeba powiedziec Smile) a jesli jeszcze jest wszystko w normie, to nie.

16.01.2007 10:15:52
Falkhor
Administrator
*

promyczek, Heh, trzeba powiedzieć zawsze wtedy, gdzy szczerze coś jest nie tak. Tak, jesli zagraża zdrowiu, jak i w przypadku, gdy chodzi o poczucia estetyczne. Co do tekstu o 'mięśniu piwnym' to można by pisać pracę magisterską pewnie Tongue ale faktycznie... dla faceta to rzecz często wstydliwa - on wie, ze ten brzuszek jest, ale wbrew wszystkiemu nie lubi, gdy o nim mówić Tongue Co innego, gdy ukochana osoba po prostu powie, że kurcze, jakbyś nad nim popracował, to wyglądałbys znacznie lepiej, i tak byś się czuł, serio, mówię Ci, i patrz, przypadkiem od znajomego mam karnet na basem, pójdziemy? Tongue Tongue

To taki przykłąd oczywiście Tongue

16.01.2007 10:58:05
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: