Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NFM Zlot in da CITY GARAŻ 10.07.2008
06.07.2008, 11:31:28
Cool NFM Zlot in da CITY GARAŻ 10.07.2008
Jak to już było opowiadane, w miniony piątek nastąpiłą dezintegracja, defragmentacja i deratyzacja pokładów szarych komórek w Falkowskim garażu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W środku imprezy, kiedy opór podprzewodnikowy wyrażanych myśli oscylował w granicach zera koneicznego - padłą inicjatywa, aby uderzyć w jakiś lokal na mieście. Wybór był ograniczony, ale solidnie umotywowany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Psze Państwa - dnia 10 lipca, ucztując 6ty dzień po amerykańskim 4lipca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
urządzamy sobie nalot na PUB GARAŻ w Łańcucie. Kto wie, gdzie była stara piwnica AUSTERIA - ten trafi od razu. Kto nie był - pytać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

teren neutralny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
napitki i jadło we własnym zakresie, więc wpisywać się, kto może i kto chce przyjśc, bo jak ktoś nie chce, to pisać nie musi. Ewentualnei jak ktoś nie wie, czy chce, to może prosic o to, by go przekonać.

Joł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06.07.2008, 15:21:29
RE: NFM Zlot in da CITY GARAŻ 10.07.2008
w środku tygodnia pić ? alkoholicy!

my pewnie przybędziemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i postaramy się by i Bake i Bakowa wypili sobie po piwku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a o której godzinie i czemu tak późno ?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
06.07.2008, 17:43:53
hmm a moze przeniesiemy na srode albo sobote ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.07.2008, 22:02:28
sobota to brzmi zachęcająco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
06.07.2008, 23:10:04
ja, alkohol i schody hmm słabe połączenie.
A nawiasem mówiąc to chyba dam troszke wątrobie odpocząć (jeszcze przez kilka lat może mi sie przydać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

Moje fotki
07.07.2008, 08:57:30
Co do terminu jak zwykle zostaje swoboda, byle tylko nie uzgadniac terminu przez 3 lata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na razie widzę przewagę soboty (2 głosy). Nie wiem, jak Lidka - ona mówiła o czwartku, ale może i w sobotę będzie alles gut.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.07.2008, 17:33:09
przykro mi, ale ja odpadam ponieważ do domu wracam dopiero jutro, ale zamieszczam nowy temat wiec zapraszam i nie przyjmuje żadnych wymówek...proszę to rozprzestrzenić

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.07.2008, 18:36:40
ja walczyłem, ale dziś nie dam rady pojawić sie w garażu. Nie mam też odezwu ani od QBa ani od Lidki, dlatego nie wiem, czy tam coś będzie ale sądząc po odezwach na Forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to sonduję sobote albo wogóle inny termin (ja nie mogę od dziś do niedzieli, ok. 2:00 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Potem jak najbardziej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.07.2008, 21:56:03
Od poniedziałku do środy jestem w Łańcucie i fajnie byłoby zorganizować powtórkę z garażowych wariacji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może w poniedziałek? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
10.07.2008, 22:10:40
może byc bo ja już będę w domu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja się pisze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.07.2008, 08:35:22
Poniedziałek........
Czemu nie. Pasowałoby chociaż raz dobrze zacząć tydzień :] Tylko o który garaż chodzi? :]

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.07.2008, 16:50:07
O Twoj, a czyj inny? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Sprawdzony, porzadny itp Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: