Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
NFM First Bike Patrol :D
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
NFM First Bike Patrol :D

Witam. co się będe rozpisywał - wczoraj pogadalismy z Kasiek na gg no i ustalilismy, że przejedziemy się dziś rowerami. Jak powiedzielismy, tak zrobilismy no a ja jeszcze wziąlem aparat.

Brakło tylko koszulek z nazwą naszego Forum i byłaby taaaaka reklama Biggrin na trasie Łańcut - Kąty - Czarna - Dąbróki - Smolarzyny - Białobrzegi - Dębina - Łańcut Biggrin Miliony na widziały. Dodatkowo po drodze widziałem gniazdo, w którym siedziało, uwaga, 4 młode boćki i... miałem pasażera na gapę. Całkiem spory świerszcz usiadł sobie na moim ramieniu i dał się przewieźc jakieś 2km... potem wysiadł Smile

Trasa uleciała nam bardzo prędko - pogoda byłą świetna, wcześniej troszkę popadało no i po 18.00 był już lekki chłód. Tylko na Czarnej i do Dąbrówek było trochę ruchu samochodowego, później już było dośc spokojnie i na luźniejszych odcinkach dało się spokojnie rozmawiac w trakcie jazdy Biggrin

Ogółem dostałem niezły wycisk, bo Kasiek miała rower swojego brata, fajny lekki, kurde szybki Tongue No a ja wiadomo, pisarz, poeta, z zaniedbaną kondychą, starałem się robić minę twardziela i gdzieniegnie spazm bólu wykrzywia moją facjatę na coś zbliżonego do usmiechu Smile Animatedwink

Oto fotki: (kliknąć, by zobaczyć)
EDIT - Zoabczymy, czy resztę dodam do galerii Smile Na razie ostało się tylko jedno Biggrin pozdro.

25.07.2006 22:19:57
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Reputacja: 0

Smile Niezle Kasia i Marcinek Biggrin Ładnie Ładnie Smile

25.07.2006 22:40:16
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 5

Bardzo fajne zdjatka, i widac ze bardzo udana i meczaca wycieczka hehe Animatedwink

Ciesze sie osobiscie, że forum przyczynilo sie do nowych znajomości, i do aktywnego spedzania wolnego czasu na forum, jak i na real. Smile

[ Dodano: 2006-08-12, 02:14 ]
Oj cos zdjatka poznikaly, a byly takie fajne. Czekamy na nowe z tej rowerowej wycieczki Smile

Pozdrawiam Maciej
25.07.2006 22:56:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

stanie na rękach cytaty alfabetycznie Biuro księgowe Warszawa zeswiata dyscypliny-sportowe