Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NFM 2008 FajerHajer Edycja I
22.06.2008, 20:29:05
RE: NFM 2008 FajerHajer Edycja I
Cytat:Ty namieszałeś a teraz od studentów wyzywasz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A kto kazał iść na studia? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
23.06.2008, 18:59:42
Dla studentów - lipiec 4-5-6 wypada na początku lipca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i jest to piątek-sobota-niedziela... Póki co ja tez mam ten czas wolny, ale nie mogę obiecać, że będzie na 100%. Z resztą jak nie u mnie to zrobimy np. u Zioma albo u OKM.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.06.2008, 20:10:29
ja mam 4.07.2008 obronę pracy, ale to chyba nie potrwa do godzin nocnych więc każdy termin mi w zasadzie odpowiada, a jak będzie dodatkowy pretekst do drinkowania (pozytywny wynik obrony) to jeszcze lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moje fotki
24.06.2008, 13:32:28
Nie ma innej opcji, aby Twoja obrona przebiegłą źle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A jakby nawet (co się nei zdarzy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) nawalił system oświaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to się pojedzie z ekipą do promotora i recenzenta i przeprowadzi się poważną rozmowę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No to termin staje się co raz bardziej realny i na dodatek okazjonalny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.06.2008, 16:08:07
WTF? U mnie? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A czy ktoś się samej zainteresowanej pytał o zdanie? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A ja po przebyciu poważnej rozmowy z pewną osobą powiem w ten sposób: na 70% będe. ;D

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.07.2008, 15:00:38
dobra ja czytam czytam i czytam i nadal nic nie wiem co jest panowane. Wiem tylko, że ktoś mnie zmusił do studiowania, że jestem studentką i, że Bake ma jakies urojenia, coś po za tym?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.07.2008, 17:11:08
rudzia jestes polonistką i nie rozumiesz?

02.07.2008, 23:21:58
nie nie rozumiem, a co przeszkadza Ci to ?? jeżeli tak to po prostu to olej...nie wiem jak mi sie poukłada, u mnie cały weekend odpada i tyle. mam ovowiązki, a to, że jestem na polonistyce do niczego mnie nie obliguje

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
03.07.2008, 07:36:43
rudzia uspokuj sie <lol>
Przeciez nie powiedziałem Ci nic zlego O_o odrazu jakies wyrzuty...
wyobraz sobie ze mnie to nieobchodzi tyle ze powinnas umiec czytac ze zrozumieniem i nie tylko Ty masz obowiązki ;]
i nie naskakuj na mnie jak cos napisze pozdro

03.07.2008, 13:00:29
Ruda ma jakiś BadDay i tyle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tak więc wszystko wskazuje na to, że... impreza chyba się rozłoży na dwa dni, piątek i sobotę.

Ktoś jakieś protesty wnosi? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

03.07.2008, 13:18:29
Przepraszam Qmar, ale się trochę wkurzyłam i wcale nie mam złego dnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nie wiem czy dam rade przez dwa dni, ale nie mówie bo mam zamiar sie postarać, to o której jutro startujemy??Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
03.07.2008, 15:05:06
Powiedzmy, że o 21 ale w sumie i tak będzie wczesniej, bo Darekielb ma obronę rano... więc... no nie wiem, jak to będzie ustać o własnych siłach do 21 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Planuję przemieszczenia drobne, więc prosiłbym nie zjawiac się np. o 22, bo może nikogo nie być, ale to juz moja tajemnica Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Imrpeza dwudniowa w tym sensie, że będzie i w piatek wieczór, i w sobotę wieczór. Ale to w piatek naj naj naj istotniejsza w sumie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Małe info - mile widziana wałówa, czyli jakieś chrupki, pifko lub mocniejsze trunki - razem możemy więcej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Będzie ciepła noc, więc jak ktoś planuej zostać proszę dać znac, rozstawi się namiot albo chociaż coś prowizorycznego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W przypadku złej pogody - garaż. Bardzo złej - piwnica Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W razie czego dzwonić, jak ktoś tu się nie wpisał, się boi albo co to dzwonić na kom.
_________
EDIT Ech Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No coś mi się pokręciło, bo wracam w sumie z imienin Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji więc spanie w garażu albo w piwnicy, jak nie będzie namiotu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
EDIT2: Ziom, Qmar, Zuziaaa (po 22:00), Darekielb, Megg, OKM (albo tak, albo nie). Z tymi na razie miałem kontakt. na razie znikam z neta, więc jak co to kom, kto go do mnie ma, albo pisać PM na Forum (gdyby np. ktoś jeszcze u mnie nie był i takei tam problemy).

03.07.2008, 16:41:20
ja około 10-tej powinienem być już po obronie, bo wtedy zaczyna kolejna grupa przed tą samą komisją. Po obronie trzeba będzie troszke papierków wybrać i wypelnić, wypić z ekipą jakiś soczek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i do domu także wieczorkiem nie będzie raczej problemu.

Moje fotki
03.07.2008, 17:57:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.07.2008 17:58:51 przez iwcia.)
Ja bym przyjechała jak mnie Maciej wezmie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale on nie chce mnie wziaść bo mówi ze to nie w tą stronę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji musiałby po mnie przyjechać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a wiecie teraz gaz drogi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
03.07.2008, 18:37:22
ja jak przyjde to w okolicach 21-22 jak nie to nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pozdro

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy