Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NFM 2008 FajerHajer Edycja I
20.06.2008, 11:43:21
RE: NFM 2008 FajerHajer Edycja I
ja nie mogę 12-13 lipca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i 28-29 czerwca w innych terminach pewnie się pojawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.06.2008, 13:44:36
przykro mi ale naprawde sie nie wyrobie powiem krótko:
poniedzialek: algebra i geometria oraz rachunek rozniczkowy i całkowy
wtorek: mechanika(fizyka)
examiny ^^
pozniej raczej bezproblemowo

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.06.2008, 19:50:33
Uuuuuuu nie ma Q, nie ma zioma na imprezie ^^

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
20.06.2008, 20:01:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.06.2008 20:02:04 przez Qmar.)
ja i tak juz zrezygnowalem z wielu innych fajnych rzeczy między innymi z jazdy konikami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i małej sesji zdjeciowej ;(

Ziom a Ty to niedostepna do konca miesiaca mialas byc co po opisie widziałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.06.2008, 21:41:32
Udostępniłam się bom się za forum stęskniłam ;D Nie wiem, czy się pojawię z paru istotnych przyczyn Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Q - a tak wogóle to z tego, com przeczytała, Falk proponował nie tę sobotę, ale początki lipca, więc Ty się o swoją sesję nie martw ino ją zdaj i wpadaj na początku wakacji na party Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
21.06.2008, 08:01:55
jeżeli chodzi o mnie i o ta sobotę to ja odpadam. Tak się składa, że mam we worek egzamin i jak probowałam coś zrobić to doszłam do wniosku, że czeka mnie dużo pracy więc przykro mi ale narazie nie macie co na mnie liczyć. Ale po egzaminie czemu nie. Decyzja podjęta i wracam do domu na wakacje więc jeszcze się mną zdązycie zudzić

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
21.06.2008, 08:25:56
jak nie ta to zobacze co sie da zrobic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.06.2008, 09:40:58
przecież w 1 poście Falk napisał wyraźnie że chodzi o początek lipca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji studenty psia mać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
21.06.2008, 11:56:55
ta ale Ty Baku napisales pozniej ze sobota i mi sie pomyliło ^^ na lipiec opcja powinna byc na 80% Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.06.2008, 13:41:18
Q się już przeuczył do sesji i stąd to czytanie bez zrozumienia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale jamu wybaczam,a u mnie w lipcu sprawa wygląda tak, że powinnam się zjawić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
21.06.2008, 13:52:56
wlasnei ze w ogole sie jeszcze nie przeczytalem w sumie to mozna powiedziec ze dopiero zaczołem ^^ musze to zalatwic zeby miec pozniej wolne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji czyli lipiec ogolnie myslicie?

21.06.2008, 14:14:39
U mnie niestety 2-3 odpada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
22.06.2008, 00:43:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2008 00:44:47 przez ziomalka.)
Zdecydowanie tylko i wyłącznie lipiec, później to już nie będę tak bardzo dyspozycyjna także lipiec bracia i siostry Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
22.06.2008, 17:49:08
Nie wiem mnie w to sumie obojąętne bo i tak raczej w domu bede, ale j tez zozumialam ze ta sobota. To wszystko przez Ciebie Bake. Ty namieszałeś a teraz od studentów wyzywasz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.06.2008, 19:27:16
namieszalem ? hheeheh chyba Tobie w głowie Rudzia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ehhe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy