Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neostrada a limity
21.03.2007, 00:47:31
Neostrada a limity
Witam!

Zalozylem Neostrade opcja 1MB

I jak to jest z limitami? Są czy ich nie ma?
Podobno nei ma a loguje sie na swoje konto i pisze ze mam limit 25 GB :| wie ktos o co chodzi ???

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
21.03.2007, 07:03:20

Bake, Mój kumpel ma to samo, chociaz ma 512 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I zanim zaczął ściągać, pisało, że ma... 8gb, a w sumie ściągnął... 4gb. Duża różnica? No tak, Ale jak wlazł do sieci nastepnego dnia, pisało mu... 9,5gb Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Miał trochę nerwów, ale co tam - przekroczył i mówił, że... prędkość nie spadła. Wg niego - TP zniosła limity, mimo, że nadal je widać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W przypadku TP - to brzmi logicznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
23.03.2007, 10:33:19

Cytat:Teraz wszystkie opcje neostrady tp bez limitów transferu! Wybierz opcję neostrady tp najbardziej dopasowaną do Twoich potrzeb...

http://www.neostrada.pl
23.03.2007, 20:50:30

Z tego co wiem to naprawde nie ma limitów, głupio by było, gdyby dali je znowu, byłoby to już nauszenie umowy tych co podpisali ostatnio umowę. Może serwisu po prostu nie odświeżyli.

Ps. Bake, ja miałem limit 15 GB i nigdy nie przekroczyłem, mimo, że siedziałem ja/brat/siostra (3 kompy), a ty masz 25 GB na jeden komp - musiałbyś nieśle muła męczyć by tyle wydrzeć...

Liberate tute me ex inferis
23.03.2007, 22:35:16

Ahab, Niektórzy kompów nie wyłaczają i net chodzi 24/24... I zdarcie 25gb przy transferze... hmmm... chyba jakieś 120kb/s? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to nie tak atrudna sztuka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
24.03.2007, 14:25:31

Falkhor napisał(a):Ahab, Niektórzy kompów nie wyłaczają i net chodzi 24/24... I zdarcie 25gb przy transferze... hmmm... chyba jakieś 120kb/s? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to nie tak atrudna sztuka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmm... nie wiem czy każdy drze z taką prędkością jakieś pliki.....
Może pobiera ktoś kilka najnowszych dystrybucji linuxa na dvd, lecz takich ludzi to można na palcach jednej ręki policzyć... - pozostaje opcja, że ktoś masowo pobiera duże pliki ... jakie to pliki to pozostawiam waszej wyobraźni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No jest jeszcze trzecia możliwość - iż ktoś udostępnia połącznie internetowe kilku osobom poza dany lokal. Wtedy to nawet 50 gb moze nie wystarczyc...

Ps. Znajomy co miał limit chyba 8 GB, twierdził, że te dane podawane przez serwis TPSA często mijają się z prawdą, więc lepiej w te dane nie ufać.

Najwygodniejszym sposobem sprawdzania ilości pobranych i wysłanych danych jest użycie Autoconnecta (taki program). Wszystko ładnie zlicza/oblicza, automatycznie łaczy po rozłączeniu neo, łączy przy autostarcie (wtedy wystarczą sterowniki do modemu tylko, i nie trzeba zawracać sobie głowy nieprzyjemnym oprogramowaniem neostrady).

Liberate tute me ex inferis
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy