Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Nauka plywaia
AutorWiadomość
Sledzio

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 15
Nauka plywaia

Czy w Lancucie mozna gdzies nauczyc sie plywac? Chodzi mi o nauke plywania dla doroslych i to nie o jakis kurs plywania lecz o indywidualne, prywatne lekcje. Czy na basenie w Lancucie ktos prowadzi cos takiego? Moze jacys ratownicy czy ktos inny. Nie moge znalezc zadnych informacji na ten temat, moze wy pomozecie?
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow Smile

04.09.2007 18:37:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Sledzio, Witaj. O ile pamietam - to spoooro ulotek i ogłoszeń jest przy naszym nowym krytym basenie - jak wchodzisz to po lewej jest 'gazetka' i dalej, przys zatni, na 'stoliku' leżą często ulotki... Indywidualną naukę pływania najprędzej załatwisz sobei np. rozmawiając z ratownikiem albo... z kimś znajomym, kto umie Smile

04.09.2007 18:39:10
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

Myślę, że u nas na basenie nie będzie to problemem tylko trzeba by było popytać ratowników. A jeżeli nie tutaj to w Rzeszowie napewno są indywidualne lekcje pływania na ROSiR-ze

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.09.2007 09:35:52
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
Portfel: 1,397

rudzia,

Cytat:
Myślę, że u nas na basenie nie będzie to problemem tylko trzeba by było popytać ratowników. A jeżeli nie tutaj to w Rzeszowie napewno są indywidualne lekcje pływania na ROSiR-ze

Polecam też nowy basen w Leżajsku. Jego jakość można równać z basenem na Mosirze. Ma długą zjeżdżalnie wychodzącą aż posa budynek, w budynku Solarium i takie tam oraz basen jeden duży, drugi płytki i mniejszy dla młodszych, jakuzi... Co do Rzeszowa... wiecie jak tam basen wygląda. Na prawde lepiej pojechać do Leżajska. Można zamówić prywatne lekcje. Opieka podczas zajęć jest peofesjonalna (chodziłam więc wiem)ale chodziłam w grupie 3osobowej i było nawet milej niż samej Smile

Sledzio, popytaj pracowników MOSiru. każdy Cie odpowiednio skieruje gdzie masz sie udać. Chodziłam na zajęcia w Leżajsku więc nie wiem jak jest tu.

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
05.09.2007 15:39:22
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

ogłoszeń swojego czasu widziałem co niemiara Biggrin ale chłopie jedz na wysoką skacz na 3:30 i sie nauczysz szybko Animatedwink

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
06.09.2007 08:49:45
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
siss

*

Reputacja: 0
Portfel: 791

O ile wiem, można takie lekcje załatwić w Łańcucie na pływalni. Chodzę tam i widziałam, jak ratownicy mieli prywatne lekcje.

09.09.2007 14:28:05
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: